Mobila creativa pentru o locuinta cu personalitate

Mobila creativa pentru o locuinta cu personalitate


    Cei mai multi designeri de mobilier pun in prim plan functia peste forma, dar de ce sa nu le aiba pe amandoua? Elementele precum mesele, bibliotecile si scaunele devin ciudate si surprinzatoare, in aceste exemple incredibile de mobilier artistic, inclusiv banci cu tentacule, mese cu picioare galopante, dulapuri care par a exploda si scaune functionale ce sunt adevarate opere de arta.  

Mobila creativa pentru o locuinta cu personalitate
 

Paturi capcana


Paturi capcana

    Ai vrei sa dormi sub un pat cu baldachin care arata ca si cuma fost conceput pentru a-ti intinde o capcana? Aceste design-uri jucause au fost create pentru un hotel, iar cea din dreapta transforma siguranta si confortul unui pat intr-o aventura. La stanga este un design care indeplineste opusul, cu un design inspirat de un cuib ce pare primitor.

Bancuta artistica


Bancuta artistica

    Bancile nu trebuie sa fie plictisitoare. Acest design neobisnuit, artistic, realizat de Yvonne Fehling si Jennie Peiz este caracterizat de o intindere lunga si ingusta din lemn care pare ca a inghitit serie de scaune din lemn. Compozitia rezultata permite conversatii fata-in-fata, izolare de restul oamenilor asezati pe banca, iar faptul ca esenta de lemn este aliniata pe fiecare piesa ofera o coeziune a aspectului care imblanzeste haosul.

Canapea multi-functionala


Canapea multi-functionala

    Bizara si totusi frumoasa, cu un aspect futurist, aceasta piesa de mobilier isi propune sa ofere o serie de functii, mentinand in acelasi timp aspectul rationalizat de design modern. Este un scaun, o canapea, un scaun si o masa. Suporturile pliante din lemn ofera o platforma pentru notebook-ul computerului, scaunele pot fi intoarse sa stea ca in oglinda sau sa stea cu fata unul la celalalt si totul poate fi indoit sub forma de masuta de cafea, intr-un apartament, atunci cand nu este utilizat.

Mobila de copii traznita si creativa


Mobila de copii traznita si creativa

    De ce nu ar fi mobila de copii la fel de creativ ca si copiii insisi? Design-ul format din iinii dreapte creeaza un mobilier frumos care arata ca ceva dintr-un film al lui Tim Burton. De la mese si ceasuri care arata ca si cum s-ar trezi la viata, la dulapuri ce se topesc si si banci din conserve, aceste piese remarcabile sunt ideale pentru tineri.