Noi tendinte in design-ul interior pentru 2009

Noi tendinte in design-ul interior pentru 2009

 
 Noi tendinte in design-ul interior pentru 2009
 
    Cu actuala concentrare pe traiul de viata "verde", ecologic si grija pentru mediul nostru inconjurator, marea tendinta pentru 2009 este aceea de a reveni la natura, de a aduce natura si gradina in casele noastre si sa se creeze mai mult medii potrivite pentru relaxare. Elementele botanice, pasarile, florile stilizate, printuri din frunze si trasee florale sunt din ce in ce mai populare printre modelele pentru anul 2009.
 
Amenajari interioare 2009

    Aceste modele au fost extrem de populare in 2008 si aspectul pentru 2009 pare a fi mai feminin si delicat, cu modele florale si de frunze. Exista o mare varietate de flora de unde poti alege, daca preferi introducerea florilor de gradina in dormitor cu printuri florale realizate in acuarela. Pentru camere mai formale, cum ar fi salile sau camerele de zi, modelele simetrice pe tafta de matase vor fi frumoase si elegante.

Un sanctuar cu stil

 

O locuinta cu stil

    Odata cu stresul vietii moderne de zi cu zi, este important sa se creeze un mediu ce ofera un spatiu linistit, chiar daca nu este decat o singura camera in casa. Alege o camera in care este posibil sa petreaci un "timp plin de liniste si pace", in mod regulat, fie ca este vorba de dormitor, un separeu sau o camera de zi si imbratiseaza simplitatea, luxul si culorile linistitoare inspirate din pamant, oceane, deserturi, paduri si gradini. Tonurile de pamant, verdele frunzelor, rozuri delicate si tente soft de violet si albastru al florilor din gradina pe fonduri clasice de crem, vor crea interioare stilate, elegante si relaxante. Indiferent daca te decizi sa investesti in perdele noi, fotolii la moda, canapele cu huse florale sau pur si simplu in cateva perne imbracate in materiale, includerea naturii in camera ta, va transforma interiorul intr-un sanctuar relaxant. Aspectul pentru acest sezon este acela de flori gentile, culori pale vintage cu un aspect reminescent al unei epoci apuse.

Anima-ti locuinta!


 Tendinte in 2009 pentru locuinta
 
   Daca doriti o tema mai plina de viata, nuantele vii de rosu al macului, rozuri ciresii, verdele lime-urilor si maroul ciocolatei vor adauga gust camerei tale. Trandafirii slefuiti cu nuante metalice sau modele florale abstracte vor fi superbe in schemele contemporane. Daca ai o podea din lemn, poti sa-i adaugi caldura si textura cu ajutorul unui covor colorat in nuante deschise, florale.

Covor cu imprimeuri florale