Scaune unice

Scaune unice


    Scaunele reprezinta o piesa de mobilier necesara pentru locuinta. Fie ca ne dorim scaune clasice, fie unele mai non-conformiste, scaunele ne ajuta sa socializam si sa schimbam in bine aspectul design-ului interior.

Scaune unice
 

Scaunul din par


    Seria de scaune PrettyPretty proiectata de Degana Kailjo este, in conformitate cu proiectantul, "Capete frumoase pe care sa te asezi." Seria de scaune PrettyPretty este realizata manual din par de coada de cal. Avand in vedere caracterul materialului, fiecare piesa din aceasta serie editie limitata este unica; ele sunt, de asemenea, semnate si numerotate.
 
Scaunul din par
 

Scaunul Oglinda


    Inspirat de sunet, scaunul Reverb a lui Brodie Neill este in totalitate realizat manual acoperit cu o folie de aluminiu pentru a da aspectul oglinzii. O suprafata foarte reflectorizanta de nichel "amplifica tipologia de ingustare printr-o tranzitie de pe scaunul curb in vartejul eliptic a stabilizatorului spatelui". Reverb a fost conceput pentru apartament, pentru Super Design Londra 2009.

Scaun acoperit cu o folie de aluminiu

Scaunele ce infloresc


    Scaunul Bloom Lounge realizat de catre Kenneth Cobonpue este inimitabil, iar creditul se duce la design-ul sub forma de floare. Fabricat din microfibra, rasina si otel, acest scaun este ademenitor de confortabil. Modelul sau impletit ii da un finisaj deosebit si aspectul general s-ar revigora cu siguranta, in zona de locuit. Vecinii te vor invidia pentru ca detii o asemenea frumusete in casa.
 
 Scaunele ce infloresc