Piese de mobilier ce leviteaza

Piese de mobilier ce leviteaza


    Obiectele care plutesc sunt destul de fascinante, fara indoiala. Dar cat de des puteti obtine obiecte plutitoare, in stilul lui Harry Potter, in casa voastra? Aceste obiecte sunt printre cele mai tari din tehnologia de levitatie - si pentru cele mai multe dintre ele, nu aveti nevoie de nici o bagheta magica.
 
 Piese de mobilier ce leviteaza
 
    CreaLev, o companie olandeza, a dezvoltat tehnologia levitatiei prin utilizarea in proiectele pentru casa ca aceste lampi plutitoare. Tehnologia a fost licentiata de Los Concepte, care a dezvoltat doua linii de lampi cu piese flotante. Au debutat la Saptamana de Design olandeza 2007 cu trambite si urale de la toti cei ce le-au vazut. CreaLev nu da detalii despre modul de functionare ale conceptelor lor, dar este probabil bazat pe magneti.

Corpuri de iluminat ce plutesc

    In ceea ce priveste accesoriile de birou inutile, IFO 3000 este cel mai bun. Unitatea de baza va ridica in aer o serie de obiecte mici, vandute separat ca "accesorii" pentru baza. De la globul omniprezent care pluteste in aer la un ceas, rama foto si sfera ce-si schimba culoarea, procesele de completare sunt destul de impresionante. Campul magnetic face ca obiectul sa pluteasca in continuu; in cazul in care simte ca invartirea incetineste, ii da un impuls gentil pentru a porni din nou.

Accesorii pentru birou

    Levitronul este chiar mai versatil decat alte obiecte plutitoare; veti putea levita orice obiect de patru uncii sau sub, in zona magnetica. Baza are chiar si o caracteristica luminoasa astfel incat puteti aprinde de jos orice obiect plutitor. Obiectul se amplaseaza intr-un bol special pentru a-l face sa pluteasca.

Obiecte flotante cu ajutorul campului magnetic