Suprafete pentru bucatarie si baie

Suprafete pentru bucatarie si baie

 

Suprafete pentru bucatarie si baie

    Granitul rezistent, dar mai ales estetic, de aceea acest material este folosit foarte mult ca si suprafata in bucatarie de exemplu. Totusi, exista materiale de imbracat suprafetele mult mai interesante, inovatoare si unice, care te scapa de un aspect interior monoton. De la aluminiul sclipitor reciclat, la iarba de mare inglobata in rasina, va prezentam cateva idei de design si materiale ale unor suprafete frumoase si creative din interiorul casei.
 

Lumicor - Materiale organice impachetate in material plastic

 

Materiale organice impachetate in material plastic

    Lumicor foloseste materiale ca iarba de mare, impletituri din metal, chiar si furnir de lemn si le ambaleaza in rasini reciclate cu scopul de a forma un material pentru o suprafata solida, material care este inovator, unic si foarte versatil. Acest material poate fi utilizat pentru tejghele, ferestre, dusuri, usi, pereti partitionati si multe alte aplicatii. Rezultatul este un nou amestec de stiluri moderne si ecologice, cu posiblitati nelimitate.

Tejghele din piatra emailate cu lava


Tejghele din piatra de lava

    E dur ca o piatra, dar are o stralucire si o calitate aproape translucida similara cu sticla. Pyrolave este o piatra de lava lustruita si arsa, ce are un finisaj dur, fiind rezistent la congelare si impacturi grele. Datorita durabilitatii materialului, acesta poate fi utilizat chiar si pentru exteriorul casei sau in laboratoare. Emailul de acoperire vine intr-o varietate de culori.

Onix chihlimbar


Suprafete netede pentru camera de baie

    Aceasta forma de calcit este minata exclusiv din Muntii Uinta din Utah, la inaltimi mari, si a devenit o optiune neobisnuita si populara pentru tejghele, placi de perete si a altor aplicatii arhitecturale. Piatra translucida, atunci cand este aprinsa de dedesubt, are o stralucire calda de rosu-portocaliu ce pune in evidenta toate tonurile naturale care fac fiecare piesa sa fie unica.
 
 Tejghele pentru bar