Autocolante decorative pentru interior - picturi digitale

Autocolante decorative pentru interior - picturi digitale


    Schimbati-va spatiul intr-unul decorativ si jucaus prin transformarea simpla a peretilor cu elemente ornamentale deosebite: autocolantele. Un perete alb este ca o panza goala, asteptand culorile sau ceva sa-l readuca la viata. Aceste decoratiuni va vor transforma casa, prin utilizarea lor in propriul mod, creand astfel o interpretare unica a personalitatii tale.  

 Autocolante decorative pentru interior
 
     O declaratie de design a peretilor vine sub forma a zeci de autocolante pentru fiecare camera a casei tale. Acest tip de autocolante, de exemplu, este folosit aici pentru a linia peretii scarii intr-un mod creativ. Dupa cum se poate observa, in acest decor s-a reusit sa obtina un spatiu simplu si proaspat, dar totusi plin de detalii colorate.

Acest tip de autocolante, de exemplu, este folosit aici pentru a linia peretii scarii intr-un mod creativ

    Acestea sunt fotografii digitale de inalta calitate, imprimate pe panza si inramate intr-un cadru din lemn. Peretii nu mai reprezinta limita. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti aceste autocolante pe pereti, iar camera va avea un aspect cu totul nou. O reamenajare simpla si ieftina.


    Cel mai mare avantaj al autocolantelor de perete este acela ca pot fi usor de indepartat si plasate oriunde doresti. Autocolantele sunt extrem de utile pentru chiriasi care traiesc in case unde proprietarul nu permite nici un fel de schimbare a design-ului interior. Iti poti transforma propriile imagini, picturi sau opere de arta in autocolante pentru pereti.

Picturi digitale pentru pereti

    Ele sunt usor de instalat si reprezinta o modalitate ieftina de a decora gardul, usa sau oglinda. Aceste afise sunt disponibile intr-o gama variata de culori atractive, desene si modele. Culorile si nuantele variaza de la culori simple la cele exotice si nuante intunecate. Sunt foarte populare in decorarea camerei copiilor. Autocolantele pot reprezenta personaje din desene animate, frunze, flori si o varietate de alte categorii. Ele pot fi indepartate sau repozitionate ori de cate ori doresti, fara a deteriora suprafata respectiva. Aceste afise se pot curata cu apa si sapun pentru a se asigura ca raman frumoase ani de zile.

Fii creativ, distreaza-te!