Cazile de colt eficienta in economisirea spatiului

Cazile de colt – o metoda eficienta de economisire a spatiului


    Desi exista o multitudine de modele si stiluri de cazi de baie din care puteti alege, selectarea cazii potrivite in functie de nevoile dumneavoastra poate fi o sarcina dificila, mai ales daca aveti o baie mica. Functia de baza a unei cazi de baie este relaxarea. Unii pot spune ca o cada de baie este necesara, in primul rand,  pentru spalare si imbaiere, insa pentru asta exista cabinele de dus.  O cada, pe de altă parte, va sta la dispozitie pentru momentele in care doriti sa petreceti cel putin o jumatate de ora in baie.

  Cazile de colt – o metoda eficienta de economisire a spatiului
  Spatiul este intotdeauna un factor de limitare atunci cand se ia in considerare design-ul casei. De aceea, aici la Fibrex, unul dintre cei mai importanti producatori de cazi de baie de calitate, veti gasi ceea ce cautati. Daca pur si simplu nu dispuneti de spatiu pentru a potrivi o cada de baie mare, puteti alege o cada mica. Iata care sunt diferitele optiuni ce le aveti la dispozitie.

    Acum, nu va mai trebui sa va faceti griji ca veti izbi usa baii de toaleta, deoarece avem cazile de baie de colt si cele cu laturi inegale. Daca va planuiti baia dumneavoastra mica in mod corect, va veti da seama ca puteti elibera destul spatiu, atat de necesar.

    Cel mai mare avantaj al cazilor de baie de colt il reprezinta faptul ca sunt usor de amplasat. Forma lor convenabila face ca efortul depus pentru a ascunde cada intr-un colt al baii sa fie unul minim, astfel incat se va crea un spatiu confortabil pentru o relaxare zilnica. Nu lasati dimensiunea acestor cazi mici de colt sa va pacaleasca; cazile sunt capabile sa detina 70 de litri de apa si sunt perfecte pentru o imbaiere relaxanta.

    Un factor important ce trebuie luat in considerare atunci cand sunteti in cautarea unei cazi mici de colt este inaltimea acesteia. Amintiti-va: cu cat este mai inalta cada, cu atat mai mare este suprafata de acoperire. Acest lucru face din cazile de colt si cele cu laturi inegale alegerea perfecta pentru baile mici.

    Fibrex va ofera cazi de baie special concepute pentru a se incadra in orice colt al camerei asa cum sunt:
 
Cada de baie Isis si ai uitat de stres - te va transpune intr-o lume magica, inconjurata de natura, in care jeturile de apa iti vor transforma simturile si te vor face sa revii la viata cotidiana proaspat si invigorat.

  Cada de baie Isis

Cada Nicole alegerea ideala pentru orice camera de baie. Forma speciala pe care o are cada Nicole ii confera o alura mai sofisticata si un plus de originalitate prin grija cu care a fost lucrat fiecare detaliu. Este o cada ideala pentru orice dimensiune a camerei, asta datorita si colturilor sale inegale.

  Cada de baie Nicole