Decoratiuni inspirate din natura

Decoratiuni inspirate din natura


    Iti doresti un perete spectaculos, dar nu vrei sa construiesti unul? Perdelele conventionale si ecranele traditionale shoji nu sunt singurele modalitati de a-ti desparti, in mod vizual, spatiile interioare. Aceste separatoare de camere inovatoare si artistice - incluzand paneluri din plastic colorat, ecrane modulare ciudate sub forma de plante, separatori reali, verzi si in crestere, in combinatie cu pereti flexibili din lemn - functioneaza ca opere de arta, de iluminat si chiar mobilier.

Decoratiuni inspirate din natura
 

Separatorul camerei sub forma de padure


    La fel ca si ramurile naturale ale copacilor, acest separator de camera se inspira din natura pentru a desparti spatiul, permitand in acelasi timp sa straluceasca prin lumina. Polii din otel inoxidabil atasati la o baza de MDF lacuita, sunt inclusi in micile cercuri, ce se simt la atingere ca si lana, dand impresia unor frunze sau muguri ce stau pe tulpinile delicate.

Separatorul camerei sub forma de padure

Peretele designer-ului


    Acest sistem de ecrane ce absoarbe sunetul consta din lana cu capete magnetice care fac posibila conectarea unui perete la un altul. Atunci cand nu sunt utilizati, acesti pereti pot fi pliati usor pentru depozitare.

Peretele designer-ului

Ecranul lui Abraxas Poseidon

 
    Ecranul Poseidon realizat de designer-ul Glendon Good este o structura sub forma de xilofon compusa din 60 de tuburi din alumniniu taiate manual.  Ecranul, care actioneaza in calitate de sculptura moderna, precum si sub forma de separator, a fost transformat in colectia permanenta a muzeului Cooper-Hewitt al institutiei Smithsonian.
 
 Ecranul Poseidon este o structura sub forma de xilofon compusa din 60 de tuburi din alumniniu