Design interior - Adauga stilul propriu in casa ta!

Design interior - Adauga stilul propriu in casa ta!


Design interior - Adauga stilul propriu in casa ta!

    Imaginati-va ca veniti acasa la o casa cu linii rosii si modele sub forma de improscaturi modele imprastiate pe intreag covoarul, pe scaune sau mese - sau sa gasesti persoana iubita intr-o balta de sange. Unele dintre aceste desene rosii radicale sunt destinate sa sperie vizitatorii, in timp ce altele sunt foarte estetice.
 

Rafturi insangerate

    In timp ce mobilierul si prietenii va sangereaza, ati putea adauga si cartile dumneavoasta in amestec. Acest marcaj de sange este disponibil in cateva culori, dar, desigur, culoarea rosie este cea mai indrazneata din toate. Privind aceasta opera de la distanta, ne-am putea gandi ca cineva a stors cartea de sange.

Covorul sub forma de pata de sange

    Aceste covoare curbe covoare sunt o modalitate de a conecta circulatia scarilor la principalele volume dintr-o cladire - desi executarea lor este, probabil, un pic morbida.

Perdea de dus si pardosea pline de sange

    Desigur, o mare parte din scenele de groaza clasice au avut loc in camerele de baie - pentru care nu aveti doar una, ci doua optiuni de decorare sangeroasa a baii: talpa piciorului plina de sange si amprentele mainii sangeroase pe cortina de dus.

Sufrageria insangerata

    Lasand detaliile sangeroase deoparte, de ce sa nu mergeti pe un interior al camerei vopsit in totalitate cu "sange"? Acest design de sufragerie sangeroasa  a fost comandat si inspirat de seria originala Showtime - Dexter - care se invarte in jurul unui criminal in serie care ucide si macelareste  alti criminali, un fel de erou sociopat.