Scari metalice spiralate cu modele elegante din resturi de lemn

Scari metalice spiralate cu modele elegante din resturi de lemn


Scari metalice spiralate cu modele elegante din resturi de lemn
 
 
 
 
 
Daca ati lucrat vreodata intr-un magazin de lemne, poate ati observat aschiile spiralate ce ajung peste tot - o singura zi de taiere sau sculptare poate crea gramezi masive. Si ce se intampla cu aceste resturi? Ei bine, o scara lucioasa este, probabil, ultimul loc unde v-ati astepta sa ajunga aceste aschii.

 
 
 
 
 
 
 
Designerii italieni de scari de la Bonansea sunt specializati in scari curbate legate central sau realizate la comanda pentru a se potrivi nevoilor clientului. Aceasta piesa merge mai departe de setul lor tipic de scari de lux. Care este ideea din spatele acestei piese? Ceva mai bine adaptata la un pod convertit decat otelul dur si rece - si se face uz de un material usor, reciclat.
 
Scari din lemn cu cadru de metal

Intre balustradele metalice, platformele din lemn si un perete de interior din caramida rosie, trebuie sa aiba un set de scari conectate ce leaga materiale vechi si noi, precum si elemente vintage si de design modern.
 
Scari spiralate

Panouri din sticla sunt setate in partea de sus a fiecarei benzi de rulare, cu un aspect de petale de trandafiri abstracte presarate peste scari. Desigur, pentru cineva care este putin mai specific in legatura cu un anumit aspect, trebuie sa gaseasca alte detalii pe care sa le amplaseze.

Balustrade pentru scari metalice