Solutii de ascundere a cablurilor si prizelor

Solutii de ascundere a cablurilor si prizelor


    Ai mers pe o tema de design ce se potriveste cu personalitatea ta si abia astepti sa te intorci in confortul caminului tau, dupa o zi lunga la locul de munca. Totusi, un lucru te deranjeaza, mormanul de cabluri ce se formeaza inevitabil in nevoia omului modern de electronice si electrocasnice. Iata, in continuare, cateva solutii de imbunatatire a design-ului interior din locuinta ta.

Solutii de ascundere a cablurilor si prizelor
 

Sistem de ascundere a prizei din perete


    Desi, lumea pe care o stim in prezent a devenit wireless, mai exista inca multe cabluri pe care le intalnesti de-a lungul pardoselii si a peretilor, in majoritatea caselor noastre. Acest designer a venit cu o idee proaspata la problema depozitarii cablurilor, ascunzandu-le si transformand  accesoriile electrice conventionale in elemente artistice, decorative.

Sistem de ascundere a prizei din perete

Placi de perete electrice pentru priza


    Prin urmare, s-au creat desene si modele de sisteme de ascundere a accesoriilor electrice din casa. Utilizarea prizelor conventionale, cum ar fi, aproape placa universala de culoare alba cu doua suruburi pe care o vedem peste tot. Ar putea fi folosite acestea in sens mai larg, ca tapet pentru priza electrica sau alte elemente de decor? Ne putem oare aminti de valoarea energiei prin transformarea unei prize intr-o banca de monede ascunsa in perete?

Placi de perete electrice pentru priza

Solutie de ascundere a cablului de perete

 

 Depozitarea cablurilor

    Placi de priza de perete vin in toate formele si dimensiunile, dar design-ul lor are tendinta de a implica o stratificare estetica noua pe un accesoriu standardizat. Aceste prize electrice periferice si accesorii provoaca ideile de baza pe care le avem despre prize, cabluri. Unele dintre acestea sunt functionale - oferind noi modalitati de a depozita cablurile - in timp ce altele sunt mai conceptuale, rasucind cabluri in configuratii neobisnuite sau unice. Ce doresti sa faca priza ta de perete?
 
 Solutie de ascundere a cablului de perete