Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul

Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul


    O multime de oameni care isi remodeleaza casele lor opteaza pentru upgradarea tejghelelor din granit in unele mult mai luxoase, realizate din materiale rezistente. Atunci cand cele mai mari probleme sunt reprezentate de calitate si aspect, cea mai buna alegere de pe piata este cuartul natural.

    Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul
 
    Tejghelele de bucatarie din cuart ofera unele dintre aceleasi avantaje ca si granitul, dar multi cred ca ele sunt mai frumoase si durabile. Cuartul a ajuns la rangul de cel de-al patrulea mineral ca si rezistenta din natura. Aceste tejghele sunt cunoscute si placute datotita durabilitatii. In afara de acest aspect, tejghelele din cuart ofera si un aspect elegant bucatariei.

Tejghea de bucatarie din granit

    Cuartul, ca principal ingredient in realizarea acestor tejghele, rezultatul final este reprezentat de o suprafata care este pur si simplu minunata ca aspect, dar si functionala pentru bucatarie. Artizani priceputi au reusit sa transforme aceste tejghele intr-un curcubeu de culori, asigurand faptul ca proprietarii isi vor alege un design cu stil. Proprietatile cuartului au permis artizanilor sa le faca lucioase sau plate pentru a corespunde gusturilor oricarui cumparator.

    Tejghelele din cuart sunt unele dintre cele mai bune alegeri de pe piata pentru rezistenta lor impotriva petelor si zgaraieturilor. Prin urmare, riscul de a aparea daune pe suprafata acestora este aproape minim.

Tejghea de bucatarie din cuart

    Avantajele acestor tejghele fata de alte suprafete similare din piatra naturala includ:
  • Forta de aderenta. Este incredibil de greu sa capete daune. Din moment ce cuartul este atat de durabil, produsul final nu necesita intretinere dincolo de curatare. Nu este necesar sa va faceti griji in legatura cu sistemul de inchidere al tejghelei.
  • Stralucire. Designul este natural, acest lucru inseamna ca nu exista materiale plastice implicate in crearea lor astfel incat sa cauzeze probleme in ceea ce priveste zgarieturile. In acest sens, suprafata tejghelei poate fi la fel de stralucitoare sau mata, dupa cum isi doreste cumparatorul.
  • Durabilitate. Este un fapt stiut ca acestea tind sa reziste la zgarieturi si arderilor mai bine decat orice sub soare. 
  • Alegeri de decor. Tejghelele de bucatarie sunt facute de o companie care este specializeaza in cuart. Aceasta inseamna ca este posibil sa se obtina tejghele de cuart, care se potrivesc cu design-urile de podele, in mod similar. In plus, paleta de culori este destul de impresionant.
Design interior-tejgheaua de bucatarie din cuart

    Granitul ar putea fi alegerea pentru unii, dar altii opteaza pentru cuart pentru o intreaga serie de motive. Tejghelele de bucatarie din cuart sunt nu doar frumoase, ci si durabile. Tejghelele din cuart sunt mai scumpe ca cele realizate din alte materiale, dar cand vine vorba de frumusete de durata, acestea sunt greu de invins.