Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie

Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie


    A schimba aspectul baii pentru casa ta este o provocare, insa si extrem de satisfacatoare daca iti reuseste tema propusa de design. Problema este ca design-ul de baie nu este atat de simplu si exista multe capcane de evitat. Cele mai frecvente erori sunt, de asemenea, cele de baza si daca reusesti sa le eviti vei fi pe calea cea buna.

    Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie
 

Deci, care sunt erorile de baza ce trebuie evitate in design-ul baii?


    Primul este posibil - sau cel putin ar trebui sa fie - cel mai evident, si asta nu e de ajuns luat in considerarea spatiului din noua baie ce trebuie sa fie echipata. Fie ca sunt mici sau mari, toate baile au un spatiu finit asa ca luati in calcul o strategie de a-l folosi cat mai bine. Daca ocupati spatiul cu o multime de lucruri frumoase, dar ce au caracteristici inutile, toate planurile si banii cheltuiti vor fi in van si veti ramane cu o baie care este nepotrivita pentru gusturile voastre. De asemenea, daca nu realizati o utilizare corecta a spatiului disponibil, acesta va fi o ocazie ratata.
 
Baie luminoasa

    De asemenea, va trebui sa potrivesti si schema de culori. Daca nu acorzi atentia corespunzatoare luminii si umbrelor, atunci rezultatul final ar putea sa nu fie cel asteptat. Tine cont de faptul ce diminetile si serile sunt perioadele cand veti folosi cel mai mult baia.

    O alta eroare comuna in design-ul baii este aceea de a nu lua in considerare in mod serios stilul din restul casei - un design de baie care este in dezacord cu design-ul interior conceput in alta parte a casei. Degeaba v-ati gandit la caracteristicile spatiului, la aplicarea unei teme moderne sau la aspect daca restul casei este rustic si confortabil. Si nu e indicata o baie in stil rustic daca celelalte camere daca celelalte camere au fost decorate in stilul art deco. Design-ul interior este ca un puzzle; piesele - adica, diferitele camere din casa - trebuie sa se combine armonios, fara a fi fortata aceasta imbinare.

Erori de baza ce trebuie evitate in design-ul baii

    Iata un alt lucru ce trebuie luat in considerarte - nu uitati, cine va folosi baia. Daca aveti o familie, design-ul baii trebuie sa reflecte acest fapt. Este o cada mult mai importanta decat un dus, sau invers? Este o alegere personala si, inca o data, aceste lucruri ar putea parea evidente, dar ati fi uimiti sa descoperiti cat de multi oameni au ca rezultat o baie care este nepotrivita pentru nevoile lor, deoarece au fost orbiti de cele mai recente si trendy caracteristici ale bailor moderne.

Design camera de baie

    Ceea ce ne aduce la urmatorul pas - prioritatea pe care o are ultima moda in acest domeniu peste desele si modelele functionale, incercate si testate. Acest lucru este valabil indeosebi atunci cand este vorba de placile ceramice pentru pardoseala si peretii baii. Doar pentru ca arata bine si toata lumea o cumpara, aceasta nu inseamna ca peste un an acestea vor arata la fel. Moda de azi poate fi o rusine a doua zi asa ca alege cu cap si nu cumpara ceva, pentru ca un prezentator TV va spune este cea mai recenta caracteristica a baii pe care trebuie neaparat sa o ai.