BESTPLAYGROUND - Terase, foișoare, copertine, pergole și căsuțe din lemn

BESTPLAYGROUND - Terase, foișoare, copertine, pergole și căsuțe din lemn

actualizat la
20.02.2023
vizualizări
12391
5 voturi
status
actualizat

BESTPLAYGROUND realizează o gamă variată de produse pentru casă și grădină, printre care: pergole din lemn, copertine din lemn, terase din lemn, căsuțe de curte din lemn, foișoare din lemn, acoperișuri, dar și produse din lemn destinate locului de joacă pentru copii.

Fiecare lucrare ajunge într-o formă finală conform cerințelor și dorințelor clienților, unicitatea acestora fiind garantată de către o echipă specializată, cu ajutorul unor utilaje moderne și al materialelor calitative.

În cadrul procesului de execuție sunt utilizate materiale precum lemnul stratificat, lemnul clasic, lacul protector durabil la intemperii și învelitori de diferite tipuri (șindrilă, țiglă, tablă, policarbonat).

24 27972550 2072586466091400 66961125618733778 n 104590476 3656430067707024 5941134290196371975 n

BESTPLAYGROUND oferă acel foișor visat, unde timpul cu cei dragi parcă stă în loc, iar terasele atent lucrate sunt numai bune pentru a savura cafeaua de dimineață. Locurile de joacă pentru copii sunt un must în ceea ce privește achiziționarea spațiului potrivit pentru activități în aer liber.

Echipa companiei construiește pergole, foișoare și căsuțe din lemn cu materiale durabile, modele de design unice și culori variate, care să răspundă așteptărilor și să completeze arhitectura casei.

Produsele pentru amenajarea locului de joacă sunt realizate din lemn de brad tratat și vopsit. Acestea pot fi simple sau complexe și includ tobogane, turnulețe, leagăne și nu numai.

BESTPLAYGROUND - Produse din lemn pentru casa și grădina ta!

Compania pune la dispoziția clienților și servicii de execuție și montaj de acoperișuri, construcții șarpante, placări cu piatră, montaj jgheaburi sau burlane și amenajări.

La BESTPLAYGROUND beneficiezi de consultanța necesară pentru a alege cu succes detaliile proiectului pe care ți l-ai imaginat. În același timp, echipa oferă un raport calitate-preț optim și promite o durată îndelungată a produselor livrate.

TOTUL PENTRU CASA ȘI GRĂDINA TA!

Galerie fotografii BESTPLAYGROUND - Terase, foișoare, copertine, pergole și căsuțe din lemn

Produse oferite de BESTPLAYGROUND:

 • Pergole din lemn;
 • Copertine din lemn;
 • Terase din lemn;
 • Căsuțe din lemn;
 • Foișoare din lemn;
 • Produse din lemn pentru locuri de joacă.

Servicii oferite de BESTPLAYGROUND:

 • Execuție: pergole din lemn, copertine din lemn, terase din lemn, căsuțe din lemn, foișoare din lemn, locuri de joacă din lemn;
 • Montaj acoperișuri;
 • Placări cu piatră;
 • Amenajări;
 • Montaj jgheaburi și burlane;
 • Consultanță.

Contact BESTPLAYGROUND SRL

 • Telefon: 0744 200 020
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Macilor, nr. 66, Giroc, jud. Timiș

  FACEBOOK: Bestplayground

 • Adresa WEB: http://www.bestplayground.ro
5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti BESTPLAYGROUND SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ALPOTIM - Alpinism utilitar și lucrări la înălțime în construcții sau publicitate
05.10.2023
12549 vizualizari

ALPOTIM - Alpinism utilitar și lucrări la înălțime în construcții sau publicitate

ALPOTIM, cu sediul în Timișoara, oferă servicii de execuție lucrări la înălțime în domeniul construcțiilor și al publicității, cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar. Societatea colaborează cu firme, companii și instituții precum Baumax Roman...
ACCESIBIL CONSTRUCT - case la roșu și case la cheie
09.10.2023
4495 vizualizari

ACCESIBIL CONSTRUCT - case la roșu și case la cheie

ACCESIBIL CONSTRUCT activează de peste 10 ani în domeniul construcțiilor civile din Timișoara, timp în care experiența acumulată a transformat viața tuturor clienților. Casele construite reflectă viziunea proprietarilor, respectând standardele leg...
GPC ACOPERIS METALIC - Acoperișuri din țiglă metalică, mansardări, sisteme pluviale și termoizolații
05.04.2023
1209 vizualizari

GPC ACOPERIS METALIC - Acoperișuri din țiglă metalică, mansardări, sisteme pluviale și termoizolații

GPC ACOPERIS METALIC realizează de peste 18 ani acoperișuri rezidențiale, industriale sau mansardări, montează tâmplărie de acoperiș și comercializează o gamă vastă de învelitori metalice și sisteme complete de acoperișuri de la importanți producător...