CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, șarpante și planșee din lemn

CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, șarpante și planșee din lemn

actualizat la
30.10.2023
vizualizări
4848
24 voturi
status
actualizat

CASE A PLUS oferă un nou concept de construcție, bazat pe tehnologia de ultimă generație pentru realizarea de case pe structură de lemn.

Compania activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, fiind renumită pentru serviciile impecabile în materie de prelucrare a lemnului și proiectează, construiește și montează case pe structură din lemn, șarpante, planșee din lemn și hale industriale.

375260081 825340872927655 5881798540127079574 n

Cu ajutorul utilajelor performante este asigurată prelucrarea elementelor din lemn cu precizie milimetrică, iar datorită sistemelor de proiectare de ultimă generație, echipa CASE A PLUS oferă clienților o vizualizare 3D a proiectului, cu toate dataliile necesare.

Pasul următor este transpunerea proiectului în realitate în fabrica proprie, pentru a preîntâmpina risipa de material lemnos. În felul acesta, timpul de execuție se reduce considerabil, costurile scad, iar calitatea crește.

Case din lemn construite din materiale 100% ecologice

Casele pe structură de lemn sunt construite din material care nu influențează negativ mediul înconjurător, aducând beneficii atât sănătății fizice, cât și celei psihice.

Montajul este realizat de către o echipă specializată, cu ajutorul unei macarale. Fiind unul dintre aspectele extrem de importante, echipa verifică toate detaliile legate de calitatea fundației înainte de a începe asamblarea elementelor, conform indicatorilor din planul de execuție, pentru a asigura stabilitatea lucrării.

CASE A PLUS proiectează, produce și montează șarpante acoperiș în regim industrial (90% în fabrica, 10% în șantier). Șarpanta este partea superioară a unei construcții care servește drept suport pentru montarea învelitorii sau a hidroizolației, în cazul șarpantei tip terasă.

Planșeele din lemn combină perfect greutatea redusă a lemnului cu rezistența elementelor de asamblare metalice, utilizând grinzi Posi Joist și elemente de ansamblare Posi Strut.

Planșeele din lemn pot înlocui plăcile de beton care sunt prezente la majoritatea clădirilor clasice. În plus, instalațiile auxiliare (iluminat, căldură, etc) pot fi introduse în interiorul planșeului, facilitând accesul la ele pentru mentenanță sau servisare.

CASE A PLUS realizează și hale industriale pe structură de lemn. O astfel de hală economisește până la 50% din costurile de construcție: este mai ușoară, nu necesită fundații grele, iar timpul de execuție și montaj este redus.

O hală pe structură de lemn bine proiectată și bine executată este la fel de durabilă ca și o hală clasică, realizată din zidarie. În plus, este și ecologică.

Cu ajutorul software-ului specializat PAMIR, echipa CASE A PLUS realizează proiecte în conformitate cu normele EUROCOD 5 și cu standardele naționale, ținând cont de încărcările de vânt, zăpadă, seism, etc.

Proiectare, producție și montaj - CASE A PLUS

Galerie fotografii CASE A PLUS - Case pe structură din lemn, șarpante și planșee din lemn

Produse oferite de CASE A PLUS:

 • Case pe structură din lemn;
 • Șarpantă din lemn;
 • Planșee din lemn;
 • Hale industriale;

Servicii oferite de CASE A PLUS:

 • Proiectare structuri din lemn;
 • Proiectare arhitectură;
 • Construcție structuri din lemn;
 • Montaj structuri din lemn;

Contact RANGE WOOD HOUSE SRL

 • Telefon: 0732 705 481; 0746 825 540
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Oașului, nr. 363, Cluj-Napoca, România

  FACEBOOK: Case A Plus

  INSTAGRAM: Case A Plus

 • Adresa WEB: https://caseaplus.ro/
24 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti RANGE WOOD HOUSE SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

IHOME CONNECT GROUP - construcții civile, arhitectură și design interior
17.06.2021
4919 vizualizari

IHOME CONNECT GROUP - construcții civile, arhitectură și design interior

IHOME CONNECT GROUP activează în domeniul construcțiilor și oferă o gamă complexă de servicii, dispunând de personal calificat și bine instruit. Compania execută case la roșu, dar și la cheie, lucrări de șape mecanizate, glet mecanizat și tencuieli m...
ISBEUS SRL - construcții imobiliare noi și restaurări fațade istorice
19.05.2017
5843 vizualizari

ISBEUS SRL - construcții imobiliare noi și restaurări fațade istorice

ISBEUS SRL este o firmă de construcții ce este specializată în execuția de lucrări pentru construcții de imobiliare noi și restaurarea fațadelor istorice. De asemenea, puteți apela la serviciile acestora pentru lucrări de amenajare imobiliare, atât i...
CONSTRUCT RO.OR - Constructii civile si industriale - Case si blocuri la rosu - Hale industriale
02.02.2017
7447 vizualizari

CONSTRUCT RO.OR - Constructii civile si industriale - Case si blocuri la rosu - Hale industriale

CONSTRUCT RO.OR Timişoara efectuează lucrări de construcţii civile și industriale, de la case şi blocuri la roşu, hidroizolatii şi termosisteme, sisteme de acoperiş, la hale industriale şi platforme industriale, până la montaj pardoseli epoxidică, pa...