DITEC - Automatizări porți și uși de garaj

DITEC - Automatizări porți și uși de garaj

actualizat la
03.02.2020
vizualizări
4591
4 voturi
status
actualizat

Firma DITEC din Timișoara este parte a companiei Automata Bejáratok Specialistája Kft și se ocupă cu producerea și comercializarea diverselor uși de garaj și uși secționale, automatizări pentru uşi de garaj şi secţionale, uşi glisante automate, bariere automate, uşi rapide PVC. DITEC oferă produse create special pentru spațiile comerciale, rezidențiale și industriale, fiind ușor de montat în orice spațiu.

Din gama noastră de produse mai fac parte și automatizări pentru porți, fotocelule, telecomenzi, module pentru telecomezni, piese pentru uși secționale și de garaj, motoare și senzori de prezență, sau orice alt tip de automatizări.

DITEC - Automatizări, bariere automate, uși industriale, uși de garaj, uși glisante

 

download


Gama de produse DITEC este prezentă în fabrici, săli de conferintă, instituții publice, bănci și, nu în ultimul rând, în casele particulare, datorită calității incontestabile, serviciilor rapide și flexibilității. Echipa DITEC este alături de fiecare client în parte cu cele mai bune soluții și încearcă să țină pasul cu cerințele în continuă creștere ale parterenilor. De asemenea, oferim servicii de proiectare completă de la lansarea produsului și până la finalizarea acestuia.

Compania noastră, relațiile noastre cu clienții, investițiile și dezvoltările tehnice, sunt succesul proiectelor dumneavoastră!
Vă așteptăm la sediul nostru de pe strada Ioan Plavosin nr. 12 din Timișoara pentru orice tip de automatizări!

Automatizări DITEC:

Automatizări porți culisante
Ușile glisante necesită automatizări flexibile, capabile să controleze porți de diferite dimensiuni, variabile de trafic, oferind în același timp cele mai bune condiții de siguranță, funcționalitate și fiabilitate.

Ditec ION

 • AUTOMATIZARE proiectată pentru tine!
  Ditec ION este gama de motoare pentru porți culisante, concepute pentru a garanta calitatea, rezistența și fiabilitatea în timp și pentru a facilita instalarea și întreținerea acestora.
  Gama este alcătuită din două motoare la 400 Kg și 600 Kg și integrează panoul de control multifuncțional în dispozitivul de operare.
 • INTELIGENT
  Ditec ION include o procedură rapidă de auto-învățare, care înregistrează automat toate pozițiile de oprire în două operații, auto-ajustarea la cele mai diverse contexte de instalare.
ION
Ditec NeoS
 • Ușor de instalat și de întreținut, sunt valabile în 4 variante pentru porți până la 300 kg, 400 kg, 600 kg și 1000 kg cu cutie de comandă încorporată. Sunt disponibile două niveluri diferite de performanță: Ditec NeoS și Ditec NeoS+.
Ditec NeoS
Ditec CrosS
 • Puternice și robuste pentru aplicații comerciale și industriale. Pot deplasa porți de până la 20 m lățime, cu o greutate de până la 1800 kg. Ideal pentru utilizare intensivă.
Ditec CrosS
Automatizări porți batante
Instalarea unui motor adecvat pentru aripa porții necesită o atenție deosebită deoarece este supusă condițiilor meteorologice și este adesea dificil de manevrat. DITEC poate oferi o gamă completă de produse, proiectate pentru a fi ușor de instalat și de utilizat pentru toate tipurile de uși.
Ditec Obbi
 • Structura sa subțire din aluminiu se combină elegant cu cadrul porții. Suporții speciali se pot fixa chiar și fără sudură, iar suport multiplu perforat vă permite să poziționați motorul în poziția ideală de lucru.
Ditec Obbi
Ditec PWR Motor
 • Este prevăzut pentru utilizare intensivă. Se recomandă pentru porțile rezidențiale, fiind prevăzută cu oprire mecanică cu bară de protecție. Este una dintre cele mai rapide automatizări pentru ușile batante de pe piață cu o deschidere de 90 °, între 10 - 80 de secunde. Nu necesită întreținere. Sistemul este proiectat pentru 90.000 până la 150.000 de cicluri.
Ditec PWR
FACIL
 • Motorul de 24 VDC și codificatorul virtual permit ajustarea constantă a forței de impact și detectarea imediată a obstacolelor. Capacul ABS asigură o bună rezistență, iar datorită finisajului extrem de estetic, se adaptează la tot felul de contexte de instalare. Sistemul manual de eliberare cu cheie este într-o poziție ușor accesibilă în față. Are și versiunea cu panou de control încorporată și baterii opționale.
FACIL
CUBIC - Automatizare aproape invizibilă
 • Ascunsă la vedere, este sistemul de automatizare ideal pentru porți unde atracția estetică și stilul sunt factori importanți. Ideal pentru uși cu valoare arhitecturală (de exemplu: fier forjat). Nu schimbă stilul porții și aspectul ei estetic.
 • Gama include versiuni de 230 V și 24 V. Modelele de 24 V permit deschiderea parțială, reglarea vitezei, pornirea ușoară. Este disponibil un model rapid care se deschide în 6 secunde (până la 90 °) pentru accesul pietonal până la 1,5 m. Comutatoare mecanice de limitare sunt furnizate ca standard, cele magnetice ca opționale. Sunt disponibile diferite tipuri de sisteme de pârghii pentru deschiderea până la 180 °
 • Automatizarea constă dintr-o carcasă din oțel inoxidabil sau din oțel galvanizat electrificat, montat sub pământ în care sunt mai sunt poziționate motoreductorul și toate legăturile mecanice care operează poarta.
CUBIC
Automatizări uși de garaj
TOP 603H/903H
 • Automatizare pentru uși de garaj, cu sistem de acționare pe curea. Se utilizează în principal pentru automatizarea porților rezidențiale, cu o suprafață maximă de 9 până la 17 m2.
 • Ditec Top este prevăzut pentru uși de garaj cu o înălțimea maximă  de 3 metri. Este echipat cu un controller multifuncțional cu afișare digitală (detecție obstacole, putere maximă, închidere automată, control viteză, receptor radio integrat etc.). Nu sunt necesare comutatoare de limitare deoarece are encoder încorporat, controlerul știe întotdeauna cum se mișcă poarta. Dispune de un sistem de închidere cu auto-blocare care poate fi deblocat cu ajutorul frânghiei, în cazul unei  pane de curent.
TOP 603H 903H
Automatizări uși secționale 
DOD 12 - 14 - 15
Automatizare pentru porțile industriale
Caracteristici:
 • arie foarte largă de aplicații: uși industriale rapide, uși secționale, uși industriale culisante, uși armonice
 • instalare ușoară și rapidă
 • design modern
 • capăt de cursă rotativ reglabil
 • gama completa de accesorii de siguranță, comandă și control, în conformitate cu normele în vigoare
DOD 12 - 14 - 15
Bariere automate
QIK – 4E – 7EH  – 80 EH
 • Profilele rotunjite oferă  o înaltă performanță și o flexibilitate ridicată pentru a se potrivi oriunde.
 • Proiectare și dezvoltare tehnică nouă
 • QIK este soluția ideală pentru monitorizarea trecerii în condiții de siguranță într-un mediu de trafic înaltcum sunt: hotelurile, băncile, centre comerciale, dar și pentru case rezidențiale, întreprinderi și locuri de parcare unde nu necesită monitorizare constantă.
 • Există multe tipuri de funcții și accesorii disponibile pentru fiecare model.
 • Certificat CE
 • Lățimea maximă de închidere este de 3 m până la 7,5 m. Sistemul de echilibrare a brațelor automate conține soluții unice. Datorită acestui lucru, durata de viață a barierei automate este de asemenea ridicată în timpul utilizării intensive.
QIK 4E 7EH  80 EH
Uși industriale secționale
LISBON
 • Ușile industriale secționale automate reprezintă soluția ideală pentru satisfacerea tuturor nevoilor industriale
 • Ușile industriale secționale sunt de înaltă calitate, cu panouri de 40 mm grosime și izolate. Sistemul este proiectat pentru 20.000 de cicluri, dar , desigur, acesta poate fi mărit de la 50 la 75 până la 100.000 de cicluri. Există mai multe tipuri de uși industriale din care puteți alege
 • Cu fotocelule LIN și Telecomenzi ZEN
Usi industriale LISBON
Uși Glisante automate

DAS 107 PLUS

 • Automatizare pentru uși glisante, concepută pentru a vă ușura viața Ditec DAS107PLUS -este noul operator de uși glisante capabil să satisfacă toate cerințele din mediile comerciale standard cu greutatea canatului de până la 160 kg. Proiectat pentru a fi ușor și rapid de instalat, Ditec DAS107PLUS este alegerea perfectă pentru profesioniștii din automatizarea ușilor care caută costuri reduse de inventar și ușurință de întreținere. CALITATE ȘI FIABILITATE Ditec DAS107PLUS este noul operator de uși glisante care se concentrează pe nevoile clienților noștri și oferă componente de înaltă calitate la valoarea corectă.
 • Testat până la 1 milion de cicluri Automatizare de lungă durată cu DUNKERMOTOREN ™ de 24 V CC cu Encoder încorporat Roți din polimer consolidat în DUPONT ™ Delrin® Complet certificat și testat de TÜV SÜD
Ditec DAS107PLUS poza
REX
 • Ditec Rex este un operator de uși glisante  care poate deplasa uși cu o greutate de până la 140 kg sau o ușă unică de 100 kg. Odată instalată, carcasa va ieși numai 100 mm de perete. Înălțimea totală este de 190 mm.
 • Toți operatorii ușilor glisante Ditec utilizează acum același panou de comandă, EL20 avansat și multifuncțional, astfel încât cu Rex aveți aceleași mișcări și funcționalități ca și în cazul gamei Valor
 • Viteza maximă de operare este de 1,2 m / s (2 aripi), iar sarcina maximă este de 140 kg (2 aripi).
usi glisante automate REX
VALOR
Ușile culisante Valor reprezintă alegerea optimă pentru zone cu trafic foarte intens și continuu:
 • Valor L, portantă până la 180 kg, cu carcasă subțire
 • Valor P, portantă până la 220 kg, cu carcasă subțire
 • Valor B, portantă până la 300 kg, cu carcasă  groasă
 • Valor N, portantă până la 300 kg cu carcasă groasă (până la 3.000.000 cicluri)
 • Valor HS, portantă până la 360 kg
 • Valor T, portantă până la 260 kg, telescopică (până la 3.000.000 cicluri)
Usile culisante Valor
Automatizări uși pietonale
SPRINT
 • Datorită aspectului său neutru și elegant, sistemul de automatizare Ditec Sprint este soluția ideală atât pentru mediile rezidențiale, cât și pentru cele de înaltă clasă, cum ar fi studiouri profesionale, magazine, birouri și hoteluri.
 • Disponibil în culoarea gri deschis, negru sau elegant din aluminiu satinat, este potrivit pentru ușile cu o greutate de până la 110 kg și la 1,2 metri lățime.
sprint
DAB 105
 • Performanță ridicată cu greutate de până la 200 kg, ușă și operator mecanic servo-asistat, controlat cu encoder
 • Operator fiabil: componente puternice și monitorizarea în timp real a stării operatorului
 • Siguranța garantată de caracteristicile tehnologice, sistemul de control al deschiderii și semnalul de siguranță pentru detecția mișcării
 • Nivel de zgomot foarte scăzut
 • Multe caracteristici suplimentare avansate fac din Ditec DAB105 un produs de înaltă clasă
DAB 105
DAB 205
 • Ditec DAB205 are un reductor extrem de puternic care efectuează deschiderea și contribuie la închidere ajutat de un arc;
 • este cel mai performant pe segmentul său de piață și poate automatiza ușile cu balansare de până la 400 kg în greutate și 1,6 m lățime.
DAB 205
Uși rapide PVC
 • Ditec Sector Reset
 • Ditec Smart  Reset
 • Ditec Alimax
 • Ditec Sector Plus
 • Ditec Smart
 • Ditec Traffic C
 • Ditec Traffic Cm
Usi rapide usi rapide pvc
NOUTĂȚI

Smart Connect

 

 • Controlează-ți accesul ca niciodată.
 • Entrematic Smart Connect este noul sistem de gestionare a intrărilor prin aplicație mobilă.
 • Entrematic Smart Connect se integrează cu cele mai populare platforme Smart Home: Google Home, Amazon Alexa, Apple Homekit.
 • Hub-ul, montat aproape de operatorul de garaj sau de poartă, este nucleul sistemului. Datorită Wi-Fi încorporat de 2,4 GHz (802,11 b / g / n) poate fi conectat la o rețea W-LAN, alternativ la o rețea LAN folosind un adaptor USB / Ethernet și poate controla până la 3 operatori.
  Senzorii wireless trimit starea accesului: deschis, închis, lăsat deschis, obstrucție sau alertă de temperatură și stare a bateriei.
  Prin integrarea camerei Wi-Fi-Ethernet interioare-exterioare, este posibil să vizualizați video HD în timp real, în timp ce gestionați accesul.
 • Aplicație GRATUITĂ disponibilă în Play Store și App Store.

 

Entrematic Smart Connect poza

Servicii oferite de DITEC:

Consultanță de specialitate
Servicii de proiectare completă (de la lansarea proiectului și până la finalizarea lui)
Reparații și mentenanță

Contact PORȚI AUTOMATE RO SRL

 • Telefon: 0726 282 021, 0720 532 771
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Csaba Karman
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.ditec.hu/ro/
 • Adrese:

  Str. Ioan Plavosin, Nr. 12, Timișoara

  E-mail:

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma PORȚI AUTOMATE RO SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi PORȚI AUTOMATE RO SRL, Tel: 0726 282 021, 0720 532 771

4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti PORȚI AUTOMATE RO SRL, poți acorda un vot în TIMIS CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

SUPERFABER - Balustrade, scări, uși, copertine și vitralii
30.07.2020
10076 vizualizari

SUPERFABER - Balustrade, scări, uși, copertine și vitralii

SUPERFABER activează în domeniul amenajărilor interioare și are ca principal obiect de activitate confecționarea de balustrade (sticlă, inox, lemn), scări din sticlă și lemn, uși, copertine, trafoare, vitralii și confecții metalice pentru designuri d...
MYSYL - Productie si servicii de calitate din tamplarie PVC si aluminiu
29.05.2014
5161 vizualizari

MYSYL - Productie si servicii de calitate din tamplarie PVC si aluminiu

Cine suntem: SC MYSYL SRL se ocupa de producerea, executia si montajul tamplariei termoizolante din PVC si aluminiu cu geam termopan. Cu un atelier de executie a lucrarilor si livrarilor in localitatea Mosnita Veche, foarte aproape de Timisoara, comp...
BEEA PLAST - profile tamplarie PVC REHAU - ferestre si usi din PVC - tamplarie din aluminiu
22.05.2013
7734 vizualizari

BEEA PLAST - profile tamplarie PVC REHAU - ferestre si usi din PVC - tamplarie din aluminiu

Profile tamplarie PVC REHAU - ferestre si usi din PVC si aluminiu de cea mai inalta calitate!S.C. BEEA PLAST S.R.L. comercializeaza si promoveaza profile tamplarie PVC Rehau, tamplarie din aluminiu, ferestre si usi din PVC, produse situate la un nive...