ECO-TAD - statii de epurare - fose septice

ECO-TAD - statii de epurare - fose septice

actualizat la
2.06.2009
vizualizări
4086
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
Eco-Tad Industries SRL Arad este DISTRIBUITOR AUTORIZAT al grupului de firme SYSTEM GROUP si TELCOM din Italia. Avem deosebita placere si posibilitate ca, in cateva randuri sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile pe care, credem ca noi le putem initia cu Dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente.
Societatea comerciala ECO-TAD INDUSTRIES SRL, cu sediul in Arad, a fost infiintata in anul 2008 si are capital integral privat romanesc. Desfasuram activitati de distributie si montaj a sistemelor de epurare a apelor civile si industriale in zonele unde un sistem centralizat de canalizare nu este posibil, dar trebuie respectate Normativele CEE de deversare a apelor uzate.

Galerie fotografii eco-tad - statii de epurare - fose septice

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
  • Fose biologice de tip IMHOFF -  Fosele septice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile sanitare civile sau industriale. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea instalatiilor de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
  • Statie de epurare cu”noroi activ” - Fosele septice cu sedimente active se bazeaza pe principiul biologico-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale civile sau industriale, cu precizarea ca acestea sa fie biodegradabile. Sunt definite ca fiind sisteme de epurare de tip biologico-oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerarea fortata a apelor menajere, care se hranesc cu substante organice din apele reziduale, scazand nivelul de poluare pana la valorile admise de normativul NTPA 001/2002.
  • Separator de Uleiuri si Hidrocarburi - Separatoarele  de ulei se folosesc pentru a epura apele infestate cu uleiuri  minerale neemulsionate si pentru a reintroduce apa in circuitul natural in  scopul protejarii mediului. Principiul de functionare se bazeaza pe  diferenta de greutate specifica dintre ape si uleiuri, respectiv a  materialelor solide aflate in apele reziduale.
  • Separatoare de grasimi si particule grele - se folosesc pentru indepartarea grasimilor neemulsionate din apele uzate (ape gri provenite de la bai, chiuvete, bucatarii, etc. cand acestea au prevazuta canalizare separata). In prezenta uleiului, spumelor, grasimilor (substante de greutate mica) si particulelor grele (substante cu greutate specifica mare) noroiul se compacteaza, provocand colmatarea sistemului de canalizare sau reduce performanta unitatii de epurare.
  • Fose septice ecologice mari
  • Bazine apa
  • Pavaje ecologice
  • Produse de curatenie: Este un produs biologic, ce contine un complex de microorganisme ne-patogene si enzime selectate, pentru asigurarea si mentinerea optima a fosei septice. Produsul este utilizat pentru pornirea dizolvarii materiei grosiere din interiorul fosei si mentinerea fosei. Reduce curatirea si eliminarea resturilor organice din fosa si wc, eliminand si mirosurile neplacute, previne infundaturile fara sa atace tuburile de scurgere.

Contact SC Eco-Tad Industries SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare
11.02.2020
4296 vizualizari

ECO VERA SYSTEMS - Fose septice, rezervoare 1000l și stații de epurare

ECO VERA SYSTEMS activează pe piața de sisteme de epurare și distribuie, la nivel național, o gamă largă de produse de calitate superioară care include: fose septice ecologice, stații de epurare, separatoare de grăsimi, separatoare de particule grele...
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
4338 vizualizari

BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a comanda un nou...
EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!
26.01.2017
10217 vizualizari

EURO-INSTAL: Tot ce ai nevoie pentru instalații, construcții și amenajări!

EURO-INSTAL stă la dispoziția clienților săi cu un portofoliu bogat de produse pentru realizarea instalațiilor termice, sanitare și de gaz (centrale termice, boilere, pompe de căldură, panouri solare, radiatoare, țevi, fitinguri, robineți, hidrofoare...