ECO-TAD - statii de epurare - fose septice

ECO-TAD - statii de epurare - fose septice

actualizat la
2.06.2009
vizualizări
4212
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
Eco-Tad Industries SRL Arad este DISTRIBUITOR AUTORIZAT al grupului de firme SYSTEM GROUP si TELCOM din Italia. Avem deosebita placere si posibilitate ca, in cateva randuri sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile pe care, credem ca noi le putem initia cu Dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente.
Societatea comerciala ECO-TAD INDUSTRIES SRL, cu sediul in Arad, a fost infiintata in anul 2008 si are capital integral privat romanesc. Desfasuram activitati de distributie si montaj a sistemelor de epurare a apelor civile si industriale in zonele unde un sistem centralizat de canalizare nu este posibil, dar trebuie respectate Normativele CEE de deversare a apelor uzate.

Galerie fotografii eco-tad - statii de epurare - fose septice

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
  • Fose biologice de tip IMHOFF -  Fosele septice de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob, a apelor reziduale care provin din instalatiile sanitare civile sau industriale. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea instalatiilor de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
  • Statie de epurare cu”noroi activ” - Fosele septice cu sedimente active se bazeaza pe principiul biologico-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale civile sau industriale, cu precizarea ca acestea sa fie biodegradabile. Sunt definite ca fiind sisteme de epurare de tip biologico-oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerarea fortata a apelor menajere, care se hranesc cu substante organice din apele reziduale, scazand nivelul de poluare pana la valorile admise de normativul NTPA 001/2002.
  • Separator de Uleiuri si Hidrocarburi - Separatoarele  de ulei se folosesc pentru a epura apele infestate cu uleiuri  minerale neemulsionate si pentru a reintroduce apa in circuitul natural in  scopul protejarii mediului. Principiul de functionare se bazeaza pe  diferenta de greutate specifica dintre ape si uleiuri, respectiv a  materialelor solide aflate in apele reziduale.
  • Separatoare de grasimi si particule grele - se folosesc pentru indepartarea grasimilor neemulsionate din apele uzate (ape gri provenite de la bai, chiuvete, bucatarii, etc. cand acestea au prevazuta canalizare separata). In prezenta uleiului, spumelor, grasimilor (substante de greutate mica) si particulelor grele (substante cu greutate specifica mare) noroiul se compacteaza, provocand colmatarea sistemului de canalizare sau reduce performanta unitatii de epurare.
  • Fose septice ecologice mari
  • Bazine apa
  • Pavaje ecologice
  • Produse de curatenie: Este un produs biologic, ce contine un complex de microorganisme ne-patogene si enzime selectate, pentru asigurarea si mentinerea optima a fosei septice. Produsul este utilizat pentru pornirea dizolvarii materiei grosiere din interiorul fosei si mentinerea fosei. Reduce curatirea si eliminarea resturilor organice din fosa si wc, eliminand si mirosurile neplacute, previne infundaturile fara sa atace tuburile de scurgere.

Contact SC Eco-Tad Industries SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

COMPORSA - Foraje alimentare cu apa - Sisteme pompare - Vanzare utilaje
01.10.2013
7032 vizualizari

COMPORSA - Foraje alimentare cu apa - Sisteme pompare - Vanzare utilaje

Comporsa realizeaza foraje si sisteme de alimentare cu apa, conform standardelor in vigoare.   Calitatea serviciilor oferite de echipa de specialisti Comporsa este dovedita atat de certificatele de management al calita...
T&T CONSTRUCȚII - Amenajări interioare și exterioare, instalații electrice, sanitare și termice
25.08.2021
4961 vizualizari

T&T CONSTRUCȚII - Amenajări interioare și exterioare, instalații electrice, sanitare și termice

Firma T&T CONSTRUCȚII, înființată în anul 2007, este specializată în execuția amenajărilor interioare și exterioare, efectuând finisaje precum: zugrăveli lavabile, montajul gresiei și al faianței, montajul parchetului laminat și al pardoselii, placar...
POWER DESIGN - proiectare instalații electrice, energie regenerabilă
29.07.2015
4275 vizualizari

POWER DESIGN - proiectare instalații electrice, energie regenerabilă

POWER DESIGN este o firmă specializată în proiectarea de instalații electrice: interioare, instalații electroenergetice și instalații pe bază de energie regenerabilă (energie eoliană, solară sau hidrotehnică) şi consultanţă tehnică. POWER DESIGN asig...