IPC WASH SYSTEMS - echipamente pentru curățenie industrială

IPC WASH SYSTEMS - echipamente pentru curățenie industrială

actualizat la
14.07.2021
vizualizări
2035
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Compania IPC WASH SYSTEMS pune la dispoziția clienților o gamă vastă de echipamente pentru curățenie industrială: aparate de curățat cu aburi, aparate de spălat cu presiune, aspiratoare, pompe de apă de înaltă presiune și debit ridicat, pompe de dozare alimentată cu apă (Dosatron) și multe altele. Pentru spălătoriile automate, firma comercializează spălătorii tip portal, self service, truck wash sau tunel.

De asemenea, IPC WASH SYSTEMS vine în ajutorul sectorului HORECA și domeniului industrial, comercializând aspiratoare și aparate de curățat cu aburi, aspiratoare pentru curățarea cuptoarelor, aspirator injecție-extracție (pentru spălat tapițerii și pardoseli).

IPC WASH SYSTEMS

Catalogul de produse este completat de gama largă de accesorii și piese de schimb destinate spălătoriilor auto, aspiratoarelor sau pompelor, printre care se regăsesc: accesorii de mare productivitate, adaptor pentru accesorii, bielă completă pentru pompe, cap plat de aspirare simplu, cauciucat sau cromat, capac pentru filtru, duze rotative, filtre și furtun pentru aspirator și multe altele.

Din categoria aparatelor de spălat cu presiune fac parte aparatele de spălat cu apă caldă și aparatele de spălat cu apă rece, dar și grupurile pompante. Aspiratoarele profesionale și industriale pe care compania le pune la dispoziție sunt de tipul injecție-extracție, umed-uscat sau uscat.

Service, consultanță tehnică de specialitate

Printre serviciile oferite de către companie se numără efectuarea service-ului pentru echipamentele defecte, dar și consultanța tehnică de specialitate personalizată. Service-ul echipamentelor constă în efectuarea reparațiilor sau reviziilor, iar pentru a ușura munca specialiștilor, clienții trebuie să specifice detalii și date tehnice legate de echipament.

Echipa IPC WASH SYSTEMS oferă consultanță gratuită în vederea alegerii tipului de spălătorie auto (manuală sau automată, cu perii, self service), dar și a echipamentelor necesare în spălătoriile manuale. De asemenea, consultanța se prelungește pe întreaga periaodă de proiectare sau amenajare a spatiilor și locațiilor pentru spălătoriile auto manuale și automate. Totodată, la cererea clientului, compania oferă desene explodate ale tuturor aspiratoarelor profesionale și industriale comercializate.

Constatarea tehnică pentru diferite echipamente și pompe de înaltă presiune se efectuează la fața locului, în locația indicată de către client. În plus, toți clienții firmei beneficiază de consultanță after sales.

Galerie fotografii ipc wash systems - echipamente pentru curățenie industrială

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse IPC WASH SYSTEMS:

 • Aparate de curățat cu aburi;
 • Aparate de spălat cu presiune;
 • Aspiratoare profesionale și industriale;
 • Nebulizatoare;
 • Accesorii și piese de schimb;
 • Pompe de dozare alimentată cu apă (Dosatron);
 • Pompe de apă de înaltă presiune și debit ridicat;
 • Echipamente spălătorii auto manual;
 • Echipamente spălătorii automate: portal, self service, truck wash sau tunel.

Servicii IPC WASH SYSTEMS:

 • Efectuarea service-ului pentru echipamentele defecte;
 • Consultanță tehnică de specialitate personalizată;
 • Constatarea tehnică la fața locului (pentru diferite echipamente și pompe de înaltă presiune);

Contact IPC WASH SYSTEMS SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2021. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

BLA SHINE – Servicii de curățenie, spălătorie textile și vânzarea echipamentelor de curățenie
19.01.2023
3022 vizualizari

BLA SHINE – Servicii de curățenie, spălătorie textile și vânzarea echipamentelor de curățenie

Societatea BLA SHINE prestează servicii specializate de curățenie, facility management, dezinfecție, dezinsecție, deratizare, întreținerea spațiilor verzi și exterioare, spălătorie textile, dar și vânzarea echipamentelor de curățenie. Compania se ...
CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile
23.01.2024
14506 vizualizari

CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile

CONVAR IMEX comercializează produse și consumabile pentru curățenia și întreținerea stradală, precum și echipamente pentru deszăpezire. Produsele distribuite de către societate sunt folosite în spații industriale, pentru drumuri, terenuri, parcări, ...
HOLDAMNN - echipamente si materiale consumabile pentru curatenie
7.07.2008
6111 vizualizari

HOLDAMNN - echipamente si materiale consumabile pentru curatenie

Succesul afacerii dumneavoastra depinde de luarea deciziilor corecte si alegerea unor parteneri puternici. Competitia continua pentru performanta ne determina sa fim tot mai exigenti cu serviciile si produsele pe care le oferim. Aceeasi exigenta o tr...