MOBI CORD - Producător canapele și colțare

MOBI CORD - Producător canapele și colțare

Actualizat la
25.10.2017
1088
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0769 076 993
Nume firma: MOBI CORD SRL
Domeniu de activitate: Nespecificat
MOBI CORD pune la dispoziția celor intersați o gamă largă de produse de tapițerie, precum canapelele, colțarele sau fotolii mobilă în serie sau la comandă. Fiecare spațiu este unic și are nevoie de o anumită formă și funcționalitate a mobilei alese, iar noi suntem aici pentru ați oferi toate aceste soluții și un pic mai mult!
Firma Mobi Cord este o afacere de familie care se află pe piața românească din pasiunea pentru ceea ce producem și dorința de a oferi doar ce este mai bun pentru fiecare client în parte.


Astfel, vă punem la dispoziție o gamă variată de stofe și plușuri de cea mai bună calitate, structură din metal, perne elastice din aliaj de oțel și poliuretan, profile MDF, posforming, PAL melaminat sau furniruit, bordurat cu aluminiu sau ABS, imbinate armonios, prin design și rafinament.
10542774 499754433487971 5140904856887674802 o

Colaborăm cu clienții noștri pentru a descopri dorințele acestora și astfel, să putem crea noi piese unicat, care să se plieze personalității dumneavoastră. Oferim o gamă largă și diversă de canapele și colțare moderne de tapițerie și mobilier corp pentru spațiul tău, indiferet de dimensiunie lui. Tot la noi găsești acele produse destinate livingului, dormitorului sau camerelor celor mici. Credem că fiecare lucru din casă trebuie ales cu grijă și de aceea oferim mobilă de calitate, pe gustul inimii tale!

Produse oferite de Mobi Cord:

CanapeleColțare
 • Canapelele MOBI CORD sunt modele de canapele practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură canapelelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea canapelelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Colțarele MOBI CORD sunt modele de canapele de colț practice majoritatea extensibile, care se remarcă printr-o construcție solidă pe structură metalică și tapițerii atent finisate prin cusături și îmbinări gândite pentru confort, rezistență, durabilitate în timp cu întreținere ușoară. Scheletul metalic asigură colțarelor MOBI CORD extensibilitate ușoară, precisă și silențiozitate.
 • În calitate de producător asigurăm personalizarea colțarelor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
Fotolii și holuri
 • Fotolii și holuri, colecții de canapele cu fotolii, set canapea cu fotolii producător MOBI CORD. Se poate opta pentru seturi complete sau fotolii independente. În calitate de producător asigurăm personalizarea produselor MOBI CORD în functie de dimensiuni, culori stofe și design.
 • Vă invităm să descoperiți seturile de fotolii cu canapele și să ne contactați pentru orice detalii.

Date de contact MOBI CORD SRL:

 • Telefon: 0769 076 993
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.mobicord.ro/
 • Adrese:
   • Fabrica: Maneciu-Unghnei, Str. Bodeni 91, jud. Prahova

   -Departamentul nostru de informaţii vă stă la dispoziţie zilnic între 09:00 şi 18:00
  • Magazin MOBI CORD București

   Adresa: Complex Tamilia, B-dul Ghencea, nr.79, Sector 6 București
   ORAR: Luni-Vineri 10-19, Sâmbătă 09 - 16, Duminică 09 - 14
   Magazin MOBI CORD Brașov

   Adresa: Complex Altex etaj 1, Str. Cărămidăriei nr 1, Brașov
   ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14
   Magazin MOBI CORD Cluj-Napoca

   Adresa: Strada Frunzișului, nr. 76, etaj 1, Cluj-Napoca
   ORAR: Luni-Vineri 10:30-19:30, Sâmbătă 10 - 16, Duminică 10 - 14