ONEDOOR - Uși de garaj, uși industriale, bariere auto, porți HORMANN

ONEDOOR - Uși de garaj, uși industriale, bariere auto, porți HORMANN

actualizat la
16.03.2023
vizualizări
11614
15 voturi
status
actualizat

ONEDOOR furnizează porți culisante, autoportante sau batante, marca Hormann, uși industriale, uși de garaj, uși rapideuși exterioare/ interioare marca Hormann, automatizări Hormann, bariere auto, rulouri, etc. Compania este partener HORMANN, furnizorul numărul 1 în Europa de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare.

Gamă diversificată de uși industriale

Ușile industriale sunt ideale pentru spațiile întinse pe o suprafață mare, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere financiar. 

Dimensiunile ușilor industriale variază în funcție de necesitățile cumpărătorului, putând avea până la 8 metri lățime și maxim 7 metri înălțime. Acestea pot fi dotate cu uși pietonale care permit accesul, fără a deschide întreaga ușă. Panourile sunt vopsite în câmp electrostatic, cu tratament anti-coroziune.

Ușile și porțile comercializate și montate de ONEDOOR au avantajul de a asigura un nivel înalt de confort clienților, prin deschiderea automată, aspectul deosebit, fiabilitatea sporită și performanța superioară.

ONEDOOR este lider în sisteme de automatizare pentru porți rezidențiale sau industriale. La cerere, ONEDOOR asigură montajul ușilor, barierelor, rulourilor sau sistemelor de automatizare achiziționate deja de către client de la alți furnizori.


usi sectionale ONEDOOR Uşi secţionale pentru garaje

Întreaga gamă de componente ale ușilor pentru garaje și sistemelor de acționare sunt produse de Hörmann, întreprindere cu peste 75 de ani de experienţă în construcţia de uşi.

Produsele sunt certificate, testare și dispun de garanția siguranței și durabilității. Sunt executate conform Sistemului de Management al Calităţii DIN ISO 9001 şi corespund tuturor cerinţelor Normei Europene 13241-1.

Ca beneficii, ușile secționale de garaj economisesc spațiu datorită deschiderii verticale și datorită faptului că rămân sub tavan. Astfel, rămâne spațiu maxim pentru parcatul în interiorul garajului sau în fața lui. De asemenea, uşile secţionale se pot monta în orice tip de garaj și sunt etanșate optim.

usi basculante ONEDOOR Uși basculante Berry, marca Hörmann

Toate componentele ușilor basculante sunt concepute și fabricate de compania Hörmann, ceea ce garantează o calitate deosebită. Din dotările ușilor basculante fac parte capacele și baghetele de protecţie flexibile, amplasate deasupra braţelor de pârghie.

Cu ajutorul acestora se reduce pericolul de contuzii și prinderi accidentale în ușă, grad de siguranță pe care numai ușile  basculante Hörmann le pot oferi.

usi rulante ONEDOOR Uşă rulou pentru garaj RollMatic

Concepute de Hörmann, ușule-rulou RollMatic vin cu 10 ani de garanţie şi 5 ani garanţie la sistemele de acţionare marca Hörmann. Ușile-rulou RollMatic au o deschidere verticală ceea ce ajută la folosirea unui spațiu mic din garaj.

Oferă un spaţiu maxim pentru parcarea în interiorul şi în faţa garajului, iar spaţiul până la plafon rămâne liber, putând fi utilizat pentru corpuri de iluminat sau ca spaţiu suplimentar de depozitare. Indiferent dacă este dreptunghiulară, oblică sau cu boltă, forma deschiderii garajului nu este importantă la ușile tip rulou.


În gama de produse intră și barierele auto, create special pentru controlul accesului autovehiculelor în zone special limitate. Acestea pot fi acționate cu ajutorul unui buton de comandă, telecomandă radio sau cu ajutorul unui card de acces, pentru aplicațiile speciale, dar și manual. Viteza de deschidere poate varia, de asemenea.

Pe lângă portofoliul larg de produse și varietatea de uși Hormann, firma ONEDOOR vă oferă o gamă largă de servicii, precum:

 • montaj profesional, reparații, servicii de mentenanță preventivă (lubrifiere, reglare, aliniere, etanșare), instalare (pentru toate produsele comercializate).

Compania deține în lista de clienți nume sonore în industrie, precum: HORNBACH, BSS, SWOBODA, MAHLE, BRINKS, CONTINENTAL, etc.

ONEDOOR - Confort, fiabilitate, performanță

Galerie fotografii ONEDOOR - Uși de garaj, uși industriale, bariere auto, porți HORMANN

Produse oferite de ONEDOOR:

 • Porți culisante;
 • Porți autoportante;
 • Porți batante;
 • Uși garaj (secționale, basculante, tip rulou);
 • Uși industriale;
 • Uși rapide;
 • Sisteme andocare;
 • Automatizări;
 • Rulouri garaj;
 • Uși antifoc;
 • Uși exterior;
 • Uși interior;
 • Bariere auto;
 • BiSecur Gateway cu aplicaţie pentru smartphone;
onedoor-usi-hormann
usi-porti-onedoor

Servicii oferite de ONEDOOR:

 • Montaj porți și uși;
 • Reparații porți și uși;
 • Mentenanță preventivă uși industriale și rezidențiale;
 • Întreținere uși (lubrifiere, reglare, aliniere, etanșare);
 • Constatare defecțiuni - gratuit pentru clienții ONEDOOR;
 • Instalare sisteme de automatizare porți;

Contact ONEDOOR RO SRL

 • Telefon: 0728 388 059
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  TIMIȘOARA

  E-mail:  

  FACEBOOK: ONEDOOR

 • Adresa WEB: https://www.onedoor.ro/
 ", "telephone": "0728388059", "url": "https://www.onedoor.ro/", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "ratingValue": "4", "bestRating": "5", "ratingCount": "15" } }
15 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ONEDOOR RO SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TRITECH GROUP - Sisteme automatizări, sisteme de parcare cu plată, uși glisante automate, panouri fotovoltaice
26.10.2021
3307 vizualizari

TRITECH GROUP - Sisteme automatizări, sisteme de parcare cu plată, uși glisante automate, panouri fotovoltaice

TRITECH GROUP importă și distribuie la nivel național sisteme de automatizări pentru căi de acces. De asemenea, din dorința de a furniza o gamă cât mai extinsă de produse, care să acopere o serie largă de nevoi, compania comercializează uși glisante ...
SCALEIT - soluții și sisteme de cântărire
11.10.2021
1937 vizualizari

SCALEIT - soluții și sisteme de cântărire

SCALEIT este furnizor de soluții și sisteme de cântărire. Înființată în anul 2003, compania activează la nivel național în producția, instalarea și întreținerea unei game largi de sisteme de cântărire. Societatea dispune de unelte și echipamente m...
CORALTERM - comercializare și montaj sisteme de automatizare
23.11.2022
2802 vizualizari

CORALTERM - comercializare și montaj sisteme de automatizare

Cu o vastă experiență pe piața sistemelor de automatizare, CORALTERM comercializează și montează produse de protecție solară, uși de garaj tip rulou sau clasic, porți și bariere automatizate, interfoane video, dispozitive de comandă sau panouri radia...