PROCEDROM - Producție industrială a confecțiilor metalice

PROCEDROM - Producție industrială a confecțiilor metalice

actualizat la
29.02.2024
vizualizări
393
0 voturi
status
actualizat

PROCEDROM se ocupă cu producția de confecții metalice și deține o experiență de peste 15 ani în domeniul industriei confecțiilor metalice.

Pentru că atât calitatea, costul cât și timpul de livrare sunt factori esențiali în succesul unui proiect, PROCEDROM dispune de procese controlate cu ajutorul unui sistem ERP de producție, permițând astfel optimizarea capacităților și o maximă eficiență în efectuarea serviciilor.

procedrom2

Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, dar și a termenelor de livrare și onorare a comenzilor.

Compania este situată în mijlocul Transilvaniei, în localitatea Jucu, județul Cluj și furnizează servicii de producție industrială a confecțiilor metalice.

Portofoliul de servicii cuprinde:

 • tăiere cu laser, îndoire CNC, sudură, servicii de outsourcing (subcontractare) și asamblare mecanică;

Serviciile de sudură sunt efectuate cu ajutorul a 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius.

Îndoirea CNC a tablei reprezintă acel proces necesar care poate fi integrat în fluxul de producție cu procesul de tăiere cu laser.

Folosind tehnologia de îndoire CNC, metalul poate lua orice formă.

PROCEDROM deține două tipuri de mașini de îndoit CNC: Bystronic Xact Smart și Beyler EURO 3. Cu ajutorul acestora, îndoirea tablei este executată la un nivel de calitate ridicat.

Serviciile de debitare cu laser presupun o serie de avantaje. Pe lângă posibilitatea de realizare a formelor complicate, în procesul de debitare laser (tăiere cu laser) sunt eliminate eventualele prelucrări ulterioare.

Societatea deține 2 mașini de tăiat cu laser Bystronic (BySpeed 3015 4,4 kW și BySprint 3015 3kW) care pot satisface toate cerințele exigente ale pieței.

Dimensiunea mesei de tăiere este de 1500×3000 mm, ceea ce permite optimizarea și executarea pieselor complexe cu risipă minimă de material.

Pe baza experienței îndelungate în domeniu și a personalului instruit și calificat, societatea oferă know-how și soluții tehnice integrate, cooperând eficient cu clienții și îndeplinind cerințele de inginerie ale acestora.

Echipa acordă asistență tehnică oricărui responsabil interesat, profesionist sau particular, în legătură cu orice activitate de producție din industrie.

Confecțiile metalice sunt destinate multor industrii, precum cea a automobilelor, industria metalurgică, industria imobiliarelor, șine și metrouri, angrenaje și benzi transportoare și aviaţie.

PROCEDROM, producător industrial de primă clasă, oferă un nivel ridicat de calitate prin serviciile prestate, ceea ce include reducerea costurilor, creșterea profitabilității și asigurarea competitivității produselor/serviciilor pe piața de profil.

Galerie fotografii PROCEDROM - Producție industrială a confecțiilor metalice

Servicii oferite de PROCEDROM:

Tăiere cu laser:

 • Tăiere format maxim: 1500 x 3000 mm;
 • Grosimea maximă de tăiere: oțel – 20 mm, oțel inoxidabil – 12 mm, aluminiu – 6 mm;

Îndoire CNC

Sudură:

 • Servicii de sudură (dotare cu 14 echipamente de sudură MIG MAG (ESAB & Fronius) și 2 echipamente de sudură TIG Fronius);

Asamblare mecanică:

 • Servicii de montaj mecanic pentru diverse tipuri de produse;

Servicii de outsourcing (subcontractare):

 • Strunjire și frezare;
 • Sablare cu nisip;
 • Finisarea metalelor ca: vopsire umedă, acoperire electrică, zincare, cromare, înnegrire etc;

Contact PROCEDROM S.R.L.

 • Telefon: 0755 703 918
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Hala J8, Parc Tetarom 3, Juc-Herghelie, 407352, jud. Cluj

  FACEBOOK: Procedrom

  Acces rapid la căile de comunicații:

  Aeroportul International Cluj-Napoca -> 15 km
  E 60 – București – Budapesta – Viena -> 24 km
  A3 (București – Cluj-Napoca – Oradea)) -> 34 km

 • Adresa WEB: https://procedrom.com/
0 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROCEDROM S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CODA SOLUTII EXPERT - Sisteme de umbrire, închideri terase, porți și garduri din aluminiu
19.03.2024
277 vizualizari

CODA SOLUTII EXPERT - Sisteme de umbrire, închideri terase, porți și garduri din aluminiu

CoDa SOLUTII EXPERT proiectează și creează produse în exclusivitate din aluminiu, soluții eficiente și estetice de protecție solară și închideri terase, ideale pentru spații rezidențiale și comerciale. Gândite și proiectate pentru a îmblânzi efectel...
TUDOX TRADE PARTNERS - Sisteme de depozitare și rafturi metalice
13.10.2023
3167 vizualizari

TUDOX TRADE PARTNERS - Sisteme de depozitare și rafturi metalice

TUDOX TRADE PARTNERS distribuie și montează rafturi și sisteme de rafturi și de depozitare Racks Metal. Racks Metal este un producător de sisteme de depozitare de calitate superioară și producător de referință la nivel european.  Montajul rafturilo...
OLD STEEL DARO GRUP - Demolări industriale - Asfaltări - Confecții metalice
11.03.2016
3340 vizualizari

OLD STEEL DARO GRUP - Demolări industriale - Asfaltări - Confecții metalice

OLD STEEL DARO GRUP oferă o gamă completă de servicii din domeniul construcții civile și industriale, axându-se pe trei ramuri din aceste domeniu: demolări, asfaltări și confecții metalice. Specialiștii Old Steel Daro Grup au pregătire în domeniul co...