SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență, construcții hidrotehnice și consultanță tehnică

SDC PROIECT - Proiectare structuri de rezistență, construcții hidrotehnice și consultanță tehnică

Actualizat la
19.02.2018
1633
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0374 004 782
 • Persoana de contact:
  Ing. Dan Sofronie
Nume firma: SDC PROIECT SRL
Domeniu de activitate: Activități de proiectare și consultanța legate de acestea
SDC PROIECT se ocupă cu servicii de proiectare pentru segmentul rezidențial, comercial sau industrial, proiectare structuri de rezistență, proiectare construcții hidrotehnice, consultanță tehnică, expertize tehnice, urmărind și verificând în detaliu derularea lucrărilor pe șantier prin implementarea BIM.

SDC PROIECT - proiectare și consultanță

Echipa biroului de proiectare SDC Proiect este formată dintr-un personal dinamic care utilizează cele mai noi softuri în domeniu, oferind soluții de ultimă generație. Echipa companiei se remarcă prin ambiție și profesionism, construiește o relație strânsă cu colaboratorii și încearcă să obțină cele mai bune rezultate în toate proiectele executate.

Societatea SDC PROIECT este flexibilă și se adaptează la diferitele norme și coduri de proiectare, optimizează tehnic, structural și financiar fiecare proiect și urmăreste derularea acestuia cu obiectivul de a oferi clienților rezultatul dorit. SDC PROIECT proiecteaza structuri metalice, structuri din beton sau lemn, pune la dispoziție servicii de proiectare pentru regularizări de albii, apărări de maluri sau captări de apă, iar pentru proiectarea amenajărilor hidroenergetice creează modele 3D pentru a studia fezabilitatea lucrărilor.

SDC PROIECT servicii proiectare BIM

De asemenea, compania dispune de Sistemul de Management Integrat prin care stabileste și îndeplineste obiectivele și politicile anual conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 și SR EN ISO 18001:2007 si asigură consultanță tehnică.

Servicii oferite de SDC PROIECT:

Proiectare structuri de rezistență

Proiectare construcții hidrotehnice   

Expertize tehnice
Consultanță tehnică de specialitate

Date de contact SDC PROIECT SRL:

 • Telefon: 0374 004 782
  Fax: 0364 105 314
 • Persoana de contact: Ing. Dan Sofronie
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.sdcproiect.ro
 • Adrese:
  • Punct de Lucru - Str. Republicii, Nr. 81, Ap. 8, Etaj 3, Cluj-Napoca