SEMIKRON - Mobilier din lemn masiv, aer condiționat și pompe de căldură

SEMIKRON - Mobilier din lemn masiv, aer condiționat și pompe de căldură

actualizat la
19.01.2018
vizualizări
14443
1 voturi
5 SEMIKRON - Mobilier din lemn masiv, aer condiționat și pompe de căldură
status
actualizat
SEMIKRON comercializează și livrează gama proprie de mobilier dedicat atât spațiilor interioare cât și celor exterioare. De la mobilier pentru întreaga locuință, terase, grădini, până la grădinițe, hoteluri sau parcuri, mai punem la dispoziția clienților și parchet lemn masiv, trepte, portamoniu, canapele, scaune, uși și tămplărie lemn masiv. De asemenea, oferim și soluții de climatizare cum este aerul condiționat, pompe de căldură sau uscătoare de mâini.

imag descriere
         Semikron - gama completă de mobilier pentru locuințe și amenajări exterioare, sigure și de calitate!


Firma Semikron produce mobilier pentru întregul imobil cât și pentru amenajările exterioare: mobilier baie din lemn masiv și pal, mobilier pentru bucătărie, mobilier dormitor, mobilier pentru bar din lemn masiv și pal, biblioteci, mobilier hol din lemn masiv și pal, mobilier pentru camera copiilor din lemn masiv și pal melaminat, mobilier pentru grădinițe din lemn masiv sau pal mealminat, mobilier pentru hoteluri din lemn masiv sau pal melaminat, mobilier pentru terase, grădini sau parcuri din lemn masiv. Pentru mobilierul pentru camera copiilor, cel dedicat grădinițelor, biblioteci, sau hoteluri se realizează măsurători, proiectare, execuție, transport, dar și montaj în deplină siguranță.

Echipa Semikron este dedicată oferirii celor mai bune produse pentru siguranța și confortul casei tale. Mai punem la dispoziția clienților noștri și: parchet din lemn masiv de esență tare; trepte, contratrepte, balustrade, mană curentă din lemn masiv; portamoniu din lemn; canapele extensibile și clasice din lemn masiv care pot fi alese din diverse modele și culori; scaune din lemn modele deosebite, scaune tip balansoar și scaune pliante din lemn. Se asigură consiliere, măsurători, transport și montaj pentru parchetul din lemn masiv marca Semikron.

Și pentru că dorim să vă oferim gama completă de produse din lemn masiv, compania noastră propune și modele de uși din lemn masiv la dimensiunea, culoarea și tipul de lemn alese de dumneavoastră. Oferim și tâmplărie din lemn stratificat cu geam securizat pentru care asigurăm consiliere de specialitate, măsurători, transport și montaj. O noutate printre produsele noastre sunt crucile și sicriele din lemn masiv care vin într-o gamă variată de culori.

Întreaga gamă de mobilier Semikron este produs în fabrica proprie din Peciu Nou, la standarde înalte de calitate pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura cât mai mult timp de produse fiabile, durabile și rezistente.

Aer Conditionat Mitsubishi Samsung-Logo climaveneta brandLogo
daewop foto-aer-conditionat

SEMIKRON pune la dispoziția dumneavoastră și servicii de proiectare, comercializare, montaj, întreținere și service pentru instalații de aer condiționat,ventilație și pompe de căldură.

Încă de la înființare, în anul 1994, Semikron a promovat servicii și produse situate la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism. Firma investește în motivarea și instruirea personalului, cu scopul de a veni în sprijinul dumneavoastră cu specialiști în domeniu, care să vă furnizeze cele mai pertinente informații, precum și cele mai eficiente servicii.

Semikron - aer condiționat, pompe de căldură, uscătoare de mâini

Pentru aparatele de aer condiționat asigurăm montaj, instalare, demontare, revizii și reparații servicii realizate de către o echipă calificată în domeniu. În zilele noastre nevoia unui control climatic eficient este foarte mare, pentru răcorire în perioadele toride ale anului și încălzire în lunile reci. Folosirea unui sistem de aer condiționat înlătură nevoia altor sisteme de încălzire.

Alegere unui sistem de încălzire cu pompă de căldură oferă un confort termic echivalent centralelor murale sau în condensare, eficiență energetică ridicată, dar și reducerea costurilor. Pompa de căldură funcționează pe baza unui ciclu termodinamic al fluidului refrigerat, transferând căldura de la un mediu de joasă temperatură spre unul de temperatură mai ridicată. În ceea ce privește uscătoarele de mâini Jet Towel, acestea oferă toate beneficiile uscătoarelor cu jet de aer, uscând mainile în doar 13 secunde și putând fi utilizate în băi cu dimensiuni mici.

Semikron este partenerul de care aveți nevoie, luând în considerare seriozitatea cu care este tratat fiecare proiect în parte. Afirmăm acest lucru în urma feed-back-ului pozitiv venit din partea clienților Semikron. Mai mult, punând accent pe calitatea produselor și serviciilor oferite de Semikron, compania caută în continuu să gasească noi metode de satisfacere a clienților.

Galerie fotografii semikron - mobilier din lemn masiv, aer condiționat și pompe de căldură

Contact SEMIKRON PROD SRL

 • Telefon: 0256 243 325; 0722 313 238; 0722 313 238
  Fax: 0256 302 546
 • Persoana de contact: Emilian Suciu
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.semikronprod.ro/
 • Adrese:
  • Str. Patriah Miron Cristea, nr. 11, ap. 2, Timișoara, jud. Timiș
  • Tel: 0256 243 325; 0722 313 238
  Locatie Semikron Prod Timisoara
  • Loc. Peciu Nou, str. Gării nr. 10-11, jud. Timiș (la 15 km de TIMIȘOARA)
  • Tel: 0722 313 238

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma SEMIKRON PROD SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi SEMIKRON PROD SRL, Tel: 0256 243 325; 0722 313 238; 0722 313 238

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti SEMIKRON PROD SRL, poți acorda un vot în TIMIS CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ROVIOCRIS COMPANY - mobilier la comandă - termopane - porți, garduri, balustrade din fier - jaluzele, rolete
09.05.2017
3420 vizualizari

ROVIOCRIS COMPANY - mobilier la comandă - termopane - porți, garduri, balustrade din fier - jaluzele, rolete

ROVIOCRIS COMPANY SRL este specializată în producția de mobilier la comandă pentru diferite spații: săli de clasă, grădinițe, școli, dormitoare, sufragerii, bucătării și alte spații civile rezidențiale sau publice. De asemenea, puteți apela la servic...
ERVI ART - Comercializare PAL melaminat și accesorii mobilier
02.11.2017
10937 vizualizari

ERVI ART - Comercializare PAL melaminat și accesorii mobilier

ERVI ART este o firmă care se ocupă de comercializarea unei game variate de pal melaminat,  pal Thermopal, uși din MDF sau lemn masiv, blaturi HDF/MDF, blaturi de bucătărie și de masă, uși de lemn masiv și accesorii pentru mobilier, oferind servicii ...
MOLDURAS - Tâmplărie aluminiu și PVC, placări fațade și mobilier personalizat din pal
25.07.2018
7903 vizualizari

MOLDURAS - Tâmplărie aluminiu și PVC, placări fațade și mobilier personalizat din pal

MOLDURAS este o firmă din Timișoara ce s-a dezvoltat în domeniul execuției și montajului de tâmplărie din aluminiu și PVC cu geam termopan. În completare, în funcție de cerințele clienților, echipa de specialiști poate distribui și monta tâmplărie di...