VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX - Cărămidă aparentă

actualizat la
28.06.2021
vizualizări
8852
2 voturi
status
actualizat

VENEX execută placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Totodată, compania pune la dispoziția clienților serviciul de izolare al locuinței cu ajutorul termosistemului ISO-FAȚADĂ. Firma Venex are sediul în Cluj-Napoca, iar scopul principal al acesteia este de a oferi calitate, corectitudine și seriozitate la nivel național.

VENEX

În execuția lucrărilor, firma utilizează o gamă extinsă de produse, precum termosistemul ISO-FAȚADĂ, responsabil pentru izolarea locuințelor, cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin sau Blauwe Steen. În ceea ce privește cărămida aparentă, aceasta își păstrează calitățile și proprietățile în timp, fiind ignifugă și ușor de utilizat.

VENEX - importator unic al cărămizii Nelissen în România

Cărămizile Nelissen sunt potrivite atât pentru tehnicile tradiționale de zidărie, cât și pentru tehnicile moderne, cum ar fi Termosistemul ISO-FAȚADĂ cu cărămidă aparentă. Aceasta este ignifugă, rezistentă împotriva incendiilor și arsă în cuptor la 1700C⁰, fapt care îi conferă rezistență în timp și o ajută să-și păstreze culoarea.

Firma are un capital mixt, belgiano-român, iar specialiștii VENEX au dobândit experiență în Belgia, Olanda, Spania, Italia și România, tratând cu seriozitate și profesionalism proiecte simple sau complexe, respectând termenul de execuție și stabilind un raport optim calitate-preț.

Compania își oferă serviciile atât pentru proiecte noi, cât și pentru renovări sau modernizări, asigurând clienții de corectitudine și seriozitate în efectuarea lucrărilor.

Galerie fotografii VENEX - Cărămidă aparentă

Produse oferite de Venex:

CĂRĂMIDĂ APARENTĂ ANTICHIZATĂ

 • Cărămida aparentă antichizată este rezistentă la incendii, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza proiecte noi, renovări sau restaurări.

CĂRĂMIDĂ ANTICHIZATĂ PLIN

 • Cărămida antichizată plină are aspectul cărămizilor turnate manual și poate fi folosită la fațade.

CĂRĂMIDĂ BAEKEL

 • Cărămida Baekel oferă o notă "retro" noilor clădiri și este o combinație eficientă între cărămida modernă și meșteșugul cu tradiții străvechi de zidărie. Legătura cruce a acesteia oferă un aspect unic.

Termosistemul *ISO FAȚADĂ* cu cărămidă aparentă Nelissen

 • Termosistemul ISO FAȚADA este un sistem complet care izolează perfect toate fațadele, oferind în același timp și un aspect inedit.

Servicii oferite de VENEX:

 Montaj termoizolație exterioară cu: cărămidă aparentă (arsă in cuptor) pe polistiren extrudat special pentru placare și rostuirea fațadelor cu material care nu pătează cărămida.

 Placări cu cărămidă aparentă, granit, marmură, blauwe steen (pentru terase, plinte, scări, pervazuri, glafuri) etc.

 Finisaje interioare și exterioare

Contact VENEX SRL

 • Telefon: 0746 888 088
  Fax: 0264 540 224
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  SHOWROOM VENEX: FELEACU, DN1, STR. PRINCIPALĂ, NR. 7, JUD. CLUJ

  Coordonate GPS: 46.720340, 23.611578

  Distribuție cărămidă aparentă antichizată și în TIMIȘOARA!

 • Adresa WEB: https://venex.ro

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma VENEX SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi VENEX SRL, Tel: 0746 888 088

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti VENEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

FOLY-TAVANE - tavane extensibile
24.05.2021
251 vizualizari

FOLY-TAVANE - tavane extensibile

FOLY-TAVANE comercializează și instalează tavane extensibile, oferind produse calitative și servicii de montaj autorizat. Din dorința de a aduce pe piață idei inovative în domeniul amenajărilor interioare, FOLY-TAVANE vine în întâmpinarea clienților ...
MACONZ CONSTRUCT - Construcții industriale, pardoseli industriale și hidroizolații
25.08.2020
603 vizualizari

MACONZ CONSTRUCT - Construcții industriale, pardoseli industriale și hidroizolații

MACONZ CONSTRUCT execută diverse tipuri de lucrări în domeniul construcțiilor civile și industriale, precum: hale metalice, hidroizolații, pardoseli epoxidice, platforme, drumuri din beton și nu numai. Firma oferă servicii de execuție cu propriile ec...
JURCUT CONSTRUCT - Construcții case de la A la Z, amenajări interioare și exterioare
06.04.2021
6361 vizualizari

JURCUT CONSTRUCT - Construcții case de la A la Z, amenajări interioare și exterioare

JURCUT CONSTRUCT activează în domeniul construcțiilor, fiind specializată în execuția lucrărilor de construcții civile, dar și lucrărilor de amenajări interioare și exterioare. Tot cu ajutorul firmei JURCUT CONSTRUCT se pot executa construcții case d...