VENEX - Cărămidă aparentă

VENEX - Cărămidă aparentă

actualizat la
28.06.2021
vizualizări
9043
2 voturi
status
actualizat

VENEX execută placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Totodată, compania pune la dispoziția clienților serviciul de izolare al locuinței cu ajutorul termosistemului ISO-FAȚADĂ. Firma Venex are sediul în Cluj-Napoca, iar scopul principal al acesteia este de a oferi calitate, corectitudine și seriozitate la nivel național.

VENEX

În execuția lucrărilor, firma utilizează o gamă extinsă de produse, precum termosistemul ISO-FAȚADĂ, responsabil pentru izolarea locuințelor, cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin sau Blauwe Steen. În ceea ce privește cărămida aparentă, aceasta își păstrează calitățile și proprietățile în timp, fiind ignifugă și ușor de utilizat.

VENEX - importator unic al cărămizii Nelissen în România

Cărămizile Nelissen sunt potrivite atât pentru tehnicile tradiționale de zidărie, cât și pentru tehnicile moderne, cum ar fi Termosistemul ISO-FAȚADĂ cu cărămidă aparentă. Aceasta este ignifugă, rezistentă împotriva incendiilor și arsă în cuptor la 1700C⁰, fapt care îi conferă rezistență în timp și o ajută să-și păstreze culoarea.

Firma are un capital mixt, belgiano-român, iar specialiștii VENEX au dobândit experiență în Belgia, Olanda, Spania, Italia și România, tratând cu seriozitate și profesionalism proiecte simple sau complexe, respectând termenul de execuție și stabilind un raport optim calitate-preț.

Compania își oferă serviciile atât pentru proiecte noi, cât și pentru renovări sau modernizări, asigurând clienții de corectitudine și seriozitate în efectuarea lucrărilor.

Galerie fotografii VENEX - Cărămidă aparentă

Produse oferite de Venex:

CĂRĂMIDĂ APARENTĂ ANTICHIZATĂ

 • Cărămida aparentă antichizată este rezistentă la incendii, iar cu ajutorul acesteia se pot realiza proiecte noi, renovări sau restaurări.

CĂRĂMIDĂ ANTICHIZATĂ PLIN

 • Cărămida antichizată plină are aspectul cărămizilor turnate manual și poate fi folosită la fațade.

CĂRĂMIDĂ BAEKEL

 • Cărămida Baekel oferă o notă "retro" noilor clădiri și este o combinație eficientă între cărămida modernă și meșteșugul cu tradiții străvechi de zidărie. Legătura cruce a acesteia oferă un aspect unic.

Termosistemul *ISO FAȚADĂ* cu cărămidă aparentă Nelissen

 • Termosistemul ISO FAȚADA este un sistem complet care izolează perfect toate fațadele, oferind în același timp și un aspect inedit.

Servicii oferite de VENEX:

 Montaj termoizolație exterioară cu: cărămidă aparentă (arsă in cuptor) pe polistiren extrudat special pentru placare și rostuirea fațadelor cu material care nu pătează cărămida.

 Placări cu cărămidă aparentă, granit, marmură, blauwe steen (pentru terase, plinte, scări, pervazuri, glafuri) etc.

 Finisaje interioare și exterioare

Contact VENEX SRL

 • Telefon: 0746 888 088
  Fax: 0264 540 224
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  SHOWROOM VENEX: FELEACU, DN1, STR. PRINCIPALĂ, NR. 7, JUD. CLUJ

  Coordonate GPS: 46.720340, 23.611578

  Distribuție cărămidă aparentă antichizată și în TIMIȘOARA!

 • Adresa WEB: https://venex.ro

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma VENEX SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi VENEX SRL, Tel: 0746 888 088

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti VENEX SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CONSOLIDARI SPECIALE 2007 - Hidroizolații, termohidroizolații, consolidări structurale
27.07.2020
1437 vizualizari

CONSOLIDARI SPECIALE 2007 - Hidroizolații, termohidroizolații, consolidări structurale

CONSOLIDARI SPECIALE 2007 activează din 2007 în domeniul construcțiilor realizând diverse tipuri de lucrări, de la consolidări structurale, la hidroizolații, termohidroizolații. Din seria de consolidări structurale realizate de CONSOLIDARI SPEC...
IMPERIUM - acoperisuri si tigle - sisteme termoizolante - lacuri si vopsele
11.09.2008
12228 vizualizari

IMPERIUM - acoperisuri si tigle - sisteme termoizolante - lacuri si vopsele

Ne-am propus sa aducem elementele naturii mai aproape de noi pentru a cladi caminul in care sa integram utilitatea cu placerea. Astazi, la 15 ani de la instalarea primului acoperis credem inca in principiile impuse de notorietatea furnizorilor nostri...
BANDATECH - Izolații tehnice, protecții metalice, garnituri, benzi adezive
08.10.2021
11708 vizualizari

BANDATECH - Izolații tehnice, protecții metalice, garnituri, benzi adezive

Firma BANDATECH din Timișoara are ca principal domeniu de activitate importul și furnizarea de materiale și accesorii pentru instalații termice, instalații de climatizare și ventilație: benzi adezive, garnituri, izolații tehnice, protecții mecanice. ...