WEST OLIV - Tâmplărie PVC și aluminiu, uși de garaj și accesorii

WEST OLIV - Tâmplărie PVC și aluminiu, uși de garaj și accesorii

actualizat la
12.04.2024
vizualizări
3289
4 voturi
status
actualizat

WEST OLIV comercializează tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, uși secționale, grilaje metalice, sisteme de umbrire, copertine retractabile și multe alte produse.

Firma a fost înființată în anul 2004 și este alcătuită din oameni specializați în domeniu, care oferă garanția calității prin lucrările efectuate cu maximă atenție și seriozitate.

west oliv

Produsele și serviciile sunt oferite în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, iar datorită experienței vaste în domeniu, societatea este în măsură să ofere consultanță de specialitate pentru a ajuta clienții să ia decizia potrivită.

În gama de produse sunt incluse:

 • tâmplărie PVC & aluminiu, lemn stratificat, uși de garaj secționale și tip rulou, uși secționale industriale, uși industriale cu ridicare rapidă, uși secționale industriale, automatizări pentru porți, rulouri exterioare, plase împotriva insectelor, jaluzele verticale, orizontale, marchize, rolete textile;

Firma deține o vastă experiență în execuția tâmplăriei, oferind clienților profile cu 5 sau 6 camere cu geam termopan sau tripan de calitate superioară.

Echipa utilizează materii prime de la furnizori cu renume mondial și colaborează cu Veka Germania și Salamander în materie de profile PVC.

De asemenea, pune la dispoziția clienților gama completă de accesorii tâmplărie (jaluzele verticale, orizontale, rulouri exterioare, rolete de pânză).

Sistemele de umbrire propuse de către WEST OLIV sunt gândite pentru a rezolva problemele de ambianță care sunt datorate climei.

De la copertine retractabile, pergole și până la jaluzele și rulouri, toate acestea sunt dispozibile în gama de produse oferită de WEST OLIV.

Uși de garaj, automatizări, servicii de montaj

Ușile de garaj secționale rezidențiale sunt caracterizate de izolație termică optimă, confort, siguranță și securitate, diversitate coloristică și accesorizare.

Firma asigură și soluții de automatizări porți și bariere marca SOMMER, testate și certificate în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 și TUV/GS.

Acestea se pliază atât pentru porțile batante, cât și pentru porțile liniare și vin la un raport calitate/ pret excelent. Toate automatizările SOMMER sunt prevăzute cu sisteme de siguranță pentru evitarea oricărui risc.

Sistemele de închidere industriale sunt reprezentate de burdufuri izotermice sau rampe de egalizare. Cu ajutorul platformelor mobile, diferențele pe înălțime și adâncime între depozit și autovehicul sunt egalizate.

WEST OLIV pune la dispoziția clienților și grilaje metalice pentru delimitarea magazinelor din centrele comerciale sau pentru protejarea vitrinelor stradale. Acestea sunt confecționate din oțel galvanizat și pot fi acționate în mod electric sau manual.

Societatea oferă servicii de montaj pentru produsele comercializate și asigură prețuri competitive pentru întreaga gamă de produse.

Galerie fotografii WEST OLIV - Tâmplărie PVC și aluminiu, uși de garaj și accesorii

Produse oferite de WEST OLIV:

 • Tâmplărie PVC, Aluminiu;
 • Rulouri din aluminiu cu protecție termică;
 • Uși de garaj secționale rezidențiale;
 • Rolete textile de pânză sau bambus;
 • Copertine retractabile, pergole și sisteme de umbrire;
 • Jaluzele orizontale sau verticale;
 • Grilaje metalice;
 • Sisteme de închidere industriale;
 • Automatizări porți și bariere;
 • Uși industriale cu ridicare rapidă;
 • Uși secționale industriale;

Servicii oferite de WEST OLIV:

 • Montaj produse comercializate;
 • Consultanță de specialitate;

Contact WEST OLIV SRL

 • Telefon: 0722 981 715
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Strada Timişorii, nr. 93, Lugoj

  Telefon: 0722 981 715; 0256 358 825

  Facebook 1: West Oliv Lugoj

  Facebook 2: West Oliv

 • Adresa WEB: https://westoliv.ro/
4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti WEST OLIV SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
6364 vizualizari

KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferiră servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBATH ROMANIA...
CODA SOLUTII EXPERT - Sisteme de umbrire, închideri terase, porți și garduri din aluminiu
19.03.2024
281 vizualizari

CODA SOLUTII EXPERT - Sisteme de umbrire, închideri terase, porți și garduri din aluminiu

CoDa SOLUTII EXPERT proiectează și creează produse în exclusivitate din aluminiu, soluții eficiente și estetice de protecție solară și închideri terase, ideale pentru spații rezidențiale și comerciale. Gândite și proiectate pentru a îmblânzi efectel...
HIGH A&M SECURITY - Sisteme de securitate, efracție, incendiu, automatizări și sisteme de control acces
27.03.2024
7334 vizualizari

HIGH A&M SECURITY - Sisteme de securitate, efracție, incendiu, automatizări și sisteme de control acces

Compania HIGH A&M SECURITY importă, distribuie și montează sisteme de securitate la standarde înalte de calitate. Înființată în anul 2006, HIGH A&M SECURITY oferă atât produse, cât și servicii profesionale, care să răspundă tuturor clienților și bene...