After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet premium

After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet premium

Actualizat la
04.12.2013
5038
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0735.554.922
 • Persoana de contact:
  Taner Nazim
Nume firma: SC AFTER RED SRL
Domeniu de activitate: Import gresie, faianta, caramida aparenta, parchet
Compania After Red importa gresie, faianta, caramida aparenta (placare exterioara) si parchet (laminat, masivsi triplustratificat) de lux din Italia, Germania si Finlanda.

After Red - Gresie - Faianta - Caramida aparenta - Parchet

Gresie si Faianta

After Red va ofera gresie si faianta import Italia de o calitate superioara - modele atat clasice cat si ultimele moderne exclusiviste pentru caminul dvs. Raportul calitate - pret este unul excelent, compania noastra oferind solutii pentru orice buget.

Gresia si faianta de lux apartine producatorilor de marca FLORIM CERAMICHE, SAIME CERAMICA, NOVABELL si EMILCERAMICA GROUP. Suprafetele si culorile sunt inspirate de materiale naturale durabile - piele, lemn, marmura, piatra - aducand in casa ta o atmosfera de calduroasa, plina de rafinament prin designul sofisticat.

Gresia si faianta de la After Red se caracterizeaza printr-o estetica desavarsita, avand un efecte uimitoare de culoare realizate prin combinarea ceramicii cu modele decorative.


Caramida aparenta / Placari exterioare

Caramida aparenta oferita de After Red este un produs 100% ecologic, neinflamabil si care are o durata de viata de 100 de ani. After Red va ofera 18 variante de culori pentru caramida aparenta de la Vandersander, precum si variate modele marca ORIGINE PIETRA, KLINKERSIRE si MISTER BRICK.

Caramida aparenta ofera solutii pentru interior si exterior, pentru spatii plane si orizontale, oferind in final rafinament, rezistenta si durabilitate lucrarii.

Parchet PREMIUM
 
After Red pune la dispozitia dvs. modele de parchet
 • IPF - parchet masiv, exclusivist, de o eleganta remarcabila, import Italia
 • Parador - parchet laminat, produs in Germania - acesta imita perfect lemnul natural, cu ajutorul lui putandu-se creat nenumarate modele grafice
 • Parchet triplustratificat Karelia - un parchet cu personalitate, luxos, special creat pentru a incalzi si a da personalitate caminului tau

Produse oferite de After Red

 Gresie si faianta Caramida aparenta Parchet premium


Descopera produsele oferite de After Red!

Date de contact SC AFTER RED SRL:

 • Telefon: 0735.554.922
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Taner Nazim
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.after-red.ro
 • Adrese: