Acoperisul din tabla plana faltuita

Acoperisul din tabla plana faltuita


    In zilele noastre, acoperisul se realizeaza din tigla, tabla si altele. Am ales sa vorbim despre acoperisul din tabla plana faltuita, deoarece este un material practic, prin faprul ca este usor de intretinut si este ieftin de achizitionat, dar si estetic. Tabla plana faltuita se foloseste si pentru confectionarea invelitorilor, placarea peretilor si decoratiunilor. Tabla faltuita aduce diverse beneficii proprietarului, in primul rand evidentiindu-se prin durabilitate, disponibilitate, functionalitate si aspect.

   Acoperis dublu faltuit
 
    Acoperisul vine intr-o gama variata de culori, ceea ce ii confera un aspect cu adevarat indraznet si modern, de aceea este indicat, ca atunci cand alegeti culoarea din catalog sa cereti si o mostra, pentru a vedea culoarea exacta pe tabla, intrucat culorile tipografice difera intr-o oarecare masura de culoarea tablei.
 
Tabla plana faltuita

    Acoperisul din tabla faltuita este foarte usor de montat, in comparatie cu alte materiale. Prin urmare, veti avea nevoie de:
  • clipsuri -  sunt diponibile intr-o gama completa
  • scule de mana - este nevoie de scule de calitate care reduc riscul deteriorarii suprafetei in timpul montajului, se cauta in special scule pe care este aplicat un strat de poliuretan. carucior pentru rola - acesta are rolul de a transporta tabla din depozit in atelier.
Acoperisul casei din tabla faltuita
 
  • utilajele de prefaltuit si faltuit - masa de prefaltuit este utilizata pentru pregatirea falturilor duble pentru faltuirea mecanica (cu faltuitorul electric) sau manuala (cu clestele). Faltuitorul electric permite inchiderea falturilor duble pe toata lungimea fasiei si la deschiderea falturilor pentru desfacerea invelitorilor vechi.
Acoperis faltuit - rezistent si ieftin