Generatori pentru casa ta - Ai nevoie de un generator electric in caz de urgente?

Generatori pentru casa ta - Ai nevoie de un generator electric in caz de urgente?


    Imaginati-va ca stati acasa, relaxandu-va dupa o zi grea. Aerul conditionat mentine racoarea in acasa asa cum doriti, frigiderul este plin de diverse feluri de mancare pentru urmatoarele cateva saptamani ... apoi, la cativa metri departare, un fulgerul loveste un cablu de energie si gata, energiat electica este taiata si voi ramanesti pe intuneric.

   Generatori pentru casa ta - Ai nevoie de un generator electric in caz de urgente?
 
     Ultimele statistici arata ca aproximativ 3,5 milioane de americani sufera de pe urma intreruperilor de curent electric in fiecare saptamana, in mod normal, din cauza conditiilor meteorologice severe (fulgere, furtuni etc.).

    Nu este nevoie sa suporti consecintele intreruperii curentului electric, ci poti apela la o alternativa si anume instalarea unui generator propriu. Deci ce sunt generatorii pentru locuinta proprii si de ce ti-ai dori unul? Intreruperile energiei electrice pot fi cauzate de lovituri de fulger, vreme, instalatiile in constructii sau chiar vehicule ce se izbesc de stalpii de electricitate.  Cu toate acestea, ele se intampla, iar aceste intreruperi nu trebuie sa va provoace probleme severe daca aveti in casa un astfel de generator.

    Generatoarele proprii (generatoare in standby / generatoare de urgenta / generatoare de rezerva) sunt permanente si sunt concepute pentru a restabili energia intr-o locuinta sau birou, in cateva secunde de la intreruperea acesteia.

    Exista diferite tipuri de generatoare care ruleaza pe diferite tipuri de combustibili, de exemplu, motorina, gaze naturale, precum si propan. De departe cele mai populare sunt cele pe gaze naturale si propan, deoarece folosesc combustibili care nu trebuie sa fie schimbati la fiecare cateva saptamani.

Instalarea generatorului

 

Instalarea generatorului

    Generatorul este conectat la panoul electric principal al casei voastre - ai nevoie de un electrician calificat pentru a face acest lucru. In cazul in care apare o intrerupere de energie, daca generatorul tau are un switch automat de transfer, generatorul va porni automat si va restabili energia in cateva secunde.

    Generatoarele sunt, in mod normal, instalate in exteriorul casei si poate produce oriunde de la 7 kw la cateva sute de kW. Unitatile cu standby mai mare pot transmite energie on intreaga locuinta, in timp ce modelele de generatori mai mici modele vor transmite energie selectiva.