Cada de baie sau cabina de dus?

Cada de baie sau cabina de dus?


    Acesta este sezonul in care apreciezi cu adevarat o desfatare intr-o cada cu vapori de apa calda dupa ce ai intampinat frigul de afara. Pentru o relaxare totala, exista o serie de creatii, elegante si noi modalitati de a face baie sau dus asa cum sunt exemplele pe care vi le vom prezenta in continuare.

Cada de baie sau cabina de dus?
 
    Ce este aceasta mai exact? In teorie, este atat cada de baie, cat si cabina de dus, cu toate ca o definitie versatila este necesara. Puteti sta in picioare in acest rotator sau puteti sta jos si sa te scufunzi in totalitate in apa in bazinul sub forma de curba. Apoi, dupa cateva minute de cautare a dopului, vei descoperi ca scurgerea apei tot dispozitivul se roteste pana cand discul se inclina usor inainte.

Cabina de dus

     Destul cu modernismul si tehnologia. Iarna reprezinta intoarcerea la radacini si sa te incalzesti in stralucirea placuta a traditionalismului. De asemenea, este vorba despre redescoperirea pietrei (in special in ceea ce priveste semineele) - si daca aceasta se incadreaza in gusturile tale, atunci aceasta cada de baie din piatra iti vor satisface toate impulsurile naturale.

Cada de baie

    Daca sunteti in cautarea unei cazi cu un aspect mai rafinat decat una inspirata din natura aceasta cada este cea indicata. La prima vedere, este o masa - si o data ce te-ai scufundat in sarurile de baie preferate, poti rezema capul la un capat si sa citesti o carte, sa ieii pranzul sau orice altceva ce ai face in mod normal la o masa.
 
 Cada de baie