Arme artizanale concepute de detinuti

Arme artizanale concepute de detinuti


    Fiind inchis nu este atat de usor, iar oamenii in inchisoare trebuie sa invete sa realizeze lucruri fara confortul vietii din exterior. Dar, datorita cartilor si filmelor despre viata in inchisoare, este destul de bine-cunoscut faptul ca detinutii au o capacitate nesfarsita de a inventa diverse obiecte. Borcanul de unt de arahide gol sau batul de acadea utilizat, pe care oricine altcineva l-ar fi aruncat, devine un instrument valoros in inchisoare. Cele mai multe dintre aceste elemente sunt considerate de contrabanda si vor fi confiscate, daca sunt gasite, insa acest lucru nu-i opreste pe detinuti sa recicleze si sa transforme materialele aflate la indemana pentru a crea unele elemente cu adevarat uimitoare.


Arme artizanale concepute de detinuti
 
    Inchisoarea are o notorietate de loc periculos. Armele nu sunt permise, desigur, dar intrarea in posesia uneia nu ridica probleme pentru cei hotarati sa faca scandal. Arma din imagine a fost realizata dintr-un obiect ascutit luat de la o masina de scris. Cealalta imagine reprezinta o bucata din plexiglas, cu o banda invelita drept maner. Cand se foloseste o arma din plexiglas, detinutii o vor utilza astfel incat sa se rupe in victima, lasand manerul pe care se gasesc amprente, in posesia atacatorului, astfel el poate scapa de ea.

Arma reprezinta o bucata din plexiglas, cu o banda invelita drept maner.

    Aceasta lama inspaimantatoare, ascunsa intr-un crucifix, a fost confiscata de la un detinut dintr-o inchisoare germana. Aceasta a fost facuta de catre detinut, in atelierul de inchisoare. Arma reprezinta un exemplu sofisticat al unei arme concepute in inchisoare; cele mai multe dintre ele sunt fabricate din materiale primitive, cum ar fi oase de pui, manere de periuta de dinti ascutite, saci de gunoi topiti sau intariti sau cani din polistiren. Unii prizonieri chiar imbraca armele lor in fecale pentru a creste sansa ca victima sa dezvolte o infectie dureroasa si periculoasa.

Arma sub forma de crucifix

    Batoane de ciocolata folosite ca arme? Da - in închisoare, merge orice. Batoanele de ciocolata sunt topite pe farfurii fierbinti, iar materia topita este aruncata pe fata victimei. Ciocolata si caramelul sunt extrem de fierbinti si se intaresc foarte repede, ceea ce face ca aceea lovitura sa fie una dureroasa si dificil de dezlipit de pe fata. Aceasta arma poate fi primitiva, dar este eficienta.

Batoane de ciocolata folosite ca arme?

    Detinutii au tendinta de a fi destul de rabdatori, avand in vedere ca cei mai multi dintre ei au o mult timp de petrecut in inchisoare, astfel incat, atunci cand doresc sa faca ceva sunt in masura sa colecteze piesele de care au nevoie, de-a lungul timpului. acest bici infricosator din imagine, este conceput dintr-un siret de pantofi si mai multe lame de ras. Arma din dreapta imaginii a fost realizata cu o razatoare, probabil, furata din atelierul inchisorii.
 
 Bici din lame de ras