Beneficiile sistemului de hidromasaj

Beneficiile sistemului de hidromasaj


     O metoda rafinata si placuta, in armonie cu legile naturii, aceasta este esenta hidromasajului, un tratament de origine antica ce combina actiunea aerului si a apei producand multiple efecte pozitive asupra organismului. Primul sistem de hidromasaj a fost inventat la Berlin in anul 1936. Medicii au observat, ca pacientii cu traume grave se recupereaza mai repede, daca procedurile hidroterapeutice sunt pornite, pe masura ce se desfasoara tratamentul, iar datorita actiunii fluxurilor de apa si oxigen la amplificatorii celulari, starea generala a sanatatii se imbunatateste.

Beneficiile sistemului de hidromasaj

 

     S-a observat ca hidromasajul imbunatateste metabolismul, promoveaza pierderea greutatii si ajuta la lupta impotriva celulitei. O baie cu hidromasaj reprezinta un excelent agent de limitare a stresului, a oboselii cronice si a insomniilor.
    Printre avantajele concludente ale unui sistem de hidromasaj, expertii noteaza faptul ca un astfel de masaj are o influienta mai mare in comparatie cu masajul manual, traditional, deoarece aici survin fluxurile de apa calda, intense si profunde.
Prin urmare hidromasajul este un mod rapid de a subtia si de contura un trup armonios, deoarece imbunatateste considerabil finetea pielii. Hidromasajul ajuta la eliminarea toxinelor din organism, iar fortele protective ale organismului sunt activate. Hidromasajul faciliteaza lupta impotriva varietatii de simptome dureroase, implicit  impotriva mai multor boli. In continuare vom lista cateva dintre efectele benefice ce le are asupra anumitor boli un sistem de hidromasaj:
  • Sindromul oboselii cronice
  • Insomnie, tulburari de vis
  • Boli locomotorii
  • Boli ale sistemului nervos
  • Exces de greutate, celulita, piele lasata
  • Disfunctii intestinale
  • Varice, artrite si reumatism
  • Recuperare dupa fracturi, rupturi musculare

Sistemul de hidroterapie de la Fibrex


    Toate cazile de baie Fibrex pot beneficia de unul dintre cele 6 sisteme de hidromasaj. Toate cazile si sistemele cu hidro-aeromasaj sunt din placa turnata de acril antibacterian.
   Cazile cu hidromasaj de la FIBREX imbina toate elementele pentru o hidroterapie completa. Apa calda imbunatateste circulatia sangelui si stimuleaza relaxarea sistemului nervos. Caldura dilata venele si mareste debitul de sange spre muschii durerosi si obositi. Masajul, presiunea ritmica a jetului linisteste usor si durerile musculare, ajuta la o circulatie mai buna a sangelui si mareste viteza de vindecare naturala a corpului.
    Fibrex ofera acum o arie variata de modalitati de a va completa si imbunatati sistemul de hidromasaj, putand astfel sa experimentati beneficiile unui spa in propria locuinta. Mai mult decat atat, Fibrex va ajuta sa va protejati investitia facuta. De fapt, dispunem de tot ceea ce aveti nevoie pentru a va transforma baia in locul perfect pentru relaxare – de la accesorii, mobilier pana la produse de curatare.
 
Sistemul de hidroterapie de la Fibrex

    Printre cele mai importante avantaje ale sistemelor de hidromasaj Fibrex se numara sifoanele, pompele, furtunurile si jeturile folosite.
Sifonele sunt produse de firma VIEGA Germania, lider in domeniul sistemelor de scurgere a apei. Sistemele VIEGA sunt sisteme de cromare in 49 de straturi.
Jeturile sistemelor de hidromasaj sunt fabricate in Italia si sunt de cea mai buna calitate.
Jeturile de apa permit un masaj intensiv al intregului corp, inclusiv a zonei lombare, cervicale, a picioarelor si talpilor. Terapia realizata cu ajutorul jeturilor de hidromasaj, directionate catre punctele de presiune din picioare, creste circulatia sangelui si promoveaza anumite functii musculare. Sistemul de jeturi de apa Fibrex contine 6-14 jeturi.
Jeturile de aer au o capacitate de a prelua mai mult aer, intre 50-70% aer, in comparatie cu cele comercializate de concurenti ce au o capacitate mai mica de absorbtie a aerului.
    Creati-va masajul dorit prin simpla atingere a unui buton. Jeturile pot fi reglate printr-un regulator de viteza ce va permite sa preluati controlul, personalizand puterea masajului pentru fiecare in parte. Mentineti o viteza mica pentru un masaj gentil sau una mare pentru penetrarea in adancime a muschilor si veti simti cum apa va face minuni.
Pompele Fibrex sunt produse in Germania, exclusiv pentru Fibrex. Aceastea sunt pompe special concepute pentru sistemele de hidromasaj. Pompele prezinta avantajul de a reduce consumul de energie, ceea ce este benefic atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste mediul inconjurator. Mai mult decat atat, pompele Fibrex prezinta un debit mare al apei – o pompa de 500 de wati de la Fibrex este echivalentul unei pompe obisnuite de 750 de wati.
Furtunurile Fibrex sunt special realizate pentru sistemele de hidro si aeromasaj, deoarece acestea sunt prevazute cu o suprafata interioara lucioasa pentru a impiedica acumularea impuritatilor.
    Cazile de baie cu hidromasaj sunt testate inainte de a ajunge la beneficiar, astfel incat se vor evita riscurile ce pot aparea.
Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma “Fibrex Co” SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.
 
Consultant de specialitate: SC Fibrex Co SRL