Mentinerea curata a apei din piscina

Mentinerea curata a apei din piscina

 

 Mentinerea curata a apei din piscina

   Sa recunoastem - singurul lucru esential in ceea ce priveste un bazin de inot este acela ca apa sa fie proaspata si curata. Realizarea acestui lucru poate implica produse chimice.

 

Pasul 1: Eliminati orice frunza din bazin cu o plasa pentru frunze de fiecare data cand inotati.

Pasul 2: Goliti si clatiti filtrul separatorului o data sau de doua ori pe saptamana si zilnic in timpul sezonului in care cad frunzele.

Pasul 3: Pastrati puntile curate, prin maturarea si clatirea lor cu un furtun de gradina, repetand acest procedeu in mod regulat.

Pasul 4: Acoperiti piscina cat mai des posibil.

Pasul 5: Curatati bine filtrul piscinei, cel putin lunar. Curatati filtrul de nisip prin spalarea inversata: inverseaza fluxul de apa prin filtru pentru 2 - 3 minute, pana cand apa uzata va fi limpede si clara.

Pasul 6: Pentru un filtru de cartus, scoateti filtrul si spalati-l cu un furtun cu o duza de inalta presiune. Inlocuiti cartusul.

Sfaturi & Avertismente

 
  • Nu adaugati substante chimice dure apei prin separatorul piscinei, deoarece acest lucru ar putea deteriora echipamentul.
  • Luati probe de apa pentru testare, de la cel putin 30 cm sub suprafata apei pentru un rezultat pertinent.
  • De asemenea, clorul vine sub o forma mai scumpa, dar convenabil lichida, in comprimate si betisoare pe care le puteti plasa in dispersoare pentru a se dizolva incet.    

     Impreuna cu piscina, livram toate echipamentele necesare bunei functionari a piscinei - pompe, filtre, lampi, tablouri electrice, set complet de fitinguri si robineti. Livram si substantele pentru dezinfectia si limpezirea apei atat pe baza de clor, cat si pe baza de oxigen activ. Firma noastra are echipe de service care asigura remedierea eventualelor defectiuni din perioada de garantie si post garantie, dar care acorda si asistenta tehnica privind exploatarea, intretinerea si conservarea piscinei pe timpulsezonului rece. Pretul piscinei include transportul, montajul instalatiilor si punerea in functiune a piscinei.

    Fibrex a implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 din 2000 si Sistemului de Management al al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001/2004. Firma “Fibrex Co” SRL detine Agrementele Tehnice si toate avizele necesare fabricarii si comercializarii produselor din portofoliu.

Consultanta de specialitate: SC Fibrex Co SRL