Caracteristicile usilor de exterior

 Caracteristicile usilor de exterior

 

       Caracteristicile usilor de exterior

Procentul coeficientului de eficienta energetica, usile pliante din alumini si lemn, sistemele de pereti sunt situate primele pe lista, in timp ce sub aspectul acustic nimic nu se compara cu cele din sticla. In cele ce urmeaza, vom prezenta o scurta actualizare pentru fiecare dintre aceste caracteristici:

 

Eficienta energetica:


    Principalii factori care sunt luati in considerare in domeniul eficientei energetice a unui sistem de culisare, sunt:
1. Factorul U - rata la care caldura iese dintr-o cladire. Cu cat este mai mic cu atat mai bine.
2. Factorul R - Acesta da o masoara izolarea furnizata de un perete / usa / fereastra. Contrar factorului U, valoarea pentru factorul R ar trebui sa fie mai mare pentru o mai buna izolare.
3. SHGC - coeficientul de obtinere a energiei solare - Acest lucru arata cat de bine un produs blocheaza caldura de la soare. Cu cat numarul este mai mic cu atat mai bine. Un SHGC scazut inseamna ca fereastra transmite mai putina energie solara.
4. VT - transmisia vizibila se refera la lumina vizibila care se transmite. Cu cat este mai mare VT, cu atat mai multa lumina este transmisa.
5. "Scurgerea" aerului (AL - Air leakage) - pierderea caldurii, iar castigul apare prin infiltrarea aerului prin fisuri in fereastra de asamblare. Cu cat AL este mai mic cu atat mai bine.
6. Rezistenta la condensare - Aceasta masoara capacitatea unui sistem de a rezista la formarea condensului pe suprafata interioara a produsului.

Siguranta impotriva calamitatilor naturale:


    Sistemele de pliere din sticla superioara asa cum sunt cele de NanaWall Systems furnizeaza o excelenta protectie impotriva calamitatilor naturale asa cum sunt uraganele, de exemplu. Trecand prin teste intense, sistemele de pliere sunt aprobate pentru utilizarea lor in localitatile predispuse la astfel de fenomene. Aceste sisteme ofera etanseitate impotriva vremii nefavorabile.

Siguranta impotriva spargerilor:

 

Usi de exterior antiefractie

    Sistemele din sticla includ sisteme de sarma in mai multe straturi de sticla, care ofera securitate incepand cu lovirea usii cu toporul si pana la focuri de arma. In functie de nivelul de securitate necesar, exista optiunea unei sticle intarite in mod adecvat. Sticla laminata este cea mai buna optiune.

Bariera acustica:


    Performanta acustica a peretilor din sticla plianta si a usilor este extraordinara, deoarece blocheaza aproape 75% din zgomot. Sticla laminata prevazuta cu izolatie este solutia cea mai buna pentru cei ce cauta separarea acustica din lumea exterioara.