Sisteme de securitate - Alarma de incendiu

Sisteme de securitate - Alarma de incendiu


    Cele mai putin costisitoare alarme de incendiu sunt de 100 de lei, mai ieftine decat o pereche de blugi Levi's. Tu nu va fi iertat de foc, in caz de incendiu.
Ce este mai rau decat furtul pe proprietatea dumneavoastra? Singurul candidat ar fi focul. In cazul in care un hot intra in casa rezultatul este acela ca va vor fi luate bunuri de valoare. Cazurile de incendiu nu numai ca va vor decima bunurile, insa intreaga proprietate a dumneavoastra va fi distrusa. Asta este cel mai oribil cosmar al locuintelor.

    Sisteme de securitate - Alarma de incendiu
 
    Proprietarii de cladiri (gospodarii si birouri) investesc mai mult in securitatea prevenirii incendiilor, decat in cele ce privesc furtul, pana si bancile si trezoreriile fac acest lucru. De ce? Pentru ca acum focul este un element folosit si de hoti, ca acompaniament pentru la ustensilele folosite de ei. Desigur, furtul este in continuare un factor important.

    Intr-adevar, unitati de securitate includ acum si sisteme antifurt si alarma in caz de incendiu. Astfel de sisteme de supravegheaza usile, ferestrele si spatiile mari, care ar avea nevoie de astfel de dispozitive, de exemplu, furt la intrarea pe domenii si de mare risc de incendiu domenii ca biblioteca si camera de zi, mai ales cele mai sus de covoare. Unele unitati de securitate includ, de asemenea, un serviciu de monitorizare 24 ore din 24.

Unitati de securitate cu serviciu de monitorizare 24/24

    Datorita costului lor relativ mare, aceste sisteme de alarma complete sunt gasite in casele care isi pot permite astfel sistme. Gospodariile mici, conventionale nu vor face uz de un detector de fum si un extinctor. Insa nu va pripiti in a discredita detectoare de fum. Desi foarte ieftine, ele sunt de incredere si de multe ori acestea va vor avertiza inca de la primele semne ca se produce un incendiu.

    Astfel, nu renunta la posibilitatea de a-ti proteja locuinta cu un astfel de dispozitiv. Desigur, aceste tipuri de sisteme de alarma, in caz de incendiu merg mana in mana cu un extinctor, care este un alt obiect esential. De ce cele mai multe incendii se pot stinge cu apa (sau perne), dar unele incendii devin mai mari cu apa. Astfel, extinctor este o un obiect necesar intr-o locuinta.

Detector de fum

    Exista doua tipuri de sisteme de alarma: de fum si de incendiu, si fiecare dintre ele are un design specific zonei. Alarmele de fum de ionizare sunt cele mai putin costisitoare si sunt simplu de setat, necesita intretinere usoara, dar pot provoca mai multe alarme false, din cauza sensibilitatii mari la fum. In mod ideal, detectorii de ionizare sunt pentru a fi instalati in camere cu materiale volatile si fotoelectrice, pentru camere cu mobilier greu care ard la foc mocnit inainte de a exploda in flacari.
       
    In timp ce cele mai multe sisteme de alarma  utilizarea in caz de incendiu sunt reprezentate de detectoarele de fum, alte modele se folosesc de caldura si de temperatura pentru a detecta prezenta incendiului. In unele cazuri, cum ar fi arderea benzinei si alcoolului, aceste incendii produc putin fum, care nu poate sa puna in miscare imediat detectoarele de fum.