Ceasul desteptator

Ceasul desteptator


    Cea mai buna alarma de dimineata din lume este un cot intre coaste - dar daca esti singur sau ai un partener mai somnoros decat tine, tu vei a fi proprietarul unui asistent digital de trezire, cunoscut sub numele de ceas de alarma. Daca te ridici greu din pat, in mod normal, aceasta va fi o piesa indispensabila ce trebuie sa o ai in vedere si functioneaza foarte bine. Problema: noi toti reactionam la ceasurile de alarma in mod diferit. Din fericire designerii moderni lucreaza din greu pentru a face sistemele de alarma sa se potriveasca cu toate gusturile, asa cum o demonstreaza aceste exemple. Vrei sa fi trezit de oricare dintre aceste ceasuri de alarma?

Ceasul desteptator
 
    Pentru un proiectil mai putin injurous, incearca lamele elicopter (sau poate este mai injurous). Cand este momentul sa te trezesti, alarma Flying va suna la fel ca o sirena pe care doar Capitanul Kirk ar avea-o, iar in cateva secunde lamele ventilatorului din partea de sus se vor roti suficient pentru a detasa cheia din locul sau, trimitand-o cu mult zgomot intr-un colt al camerei. Daca ai noroc. Daca preferi alt tip de alarma, incearca alarma sub forma de minge de tenis, putand sa o arunci intr-un perete pentru a inchide-o - doar sa nu lasi nici o fereastra deschisa.

Ceasul sub forma de elicopter si cel sub forma de minge de tenis

    Acum, indifirent ce ai face, aminteste-ti ce alarma ai. Aceasta este ceasul desteptator DiGi si il pori opri prin ridicarea usoara a globului inserat, de la baza.

Ceasul desteptator DiGi

    Arunca ceva? Ia ceva? Aceste design-uri isi dau seama cat de necoordonati suntem atunci cand ne trezim? Pentru aceia dintre noi care intr-adevar lupta cu diminetile, alarma wireless silentioasa se poate opri doar cu un val vag a mainii in vecinatatea sa - si dupa cum sugereaza si numele, te trezeste fara fara a face zgomot, totul este facut cu ajutorul unui inel vibrator care este purtat in somn.

Alarma wireless silentioasa

    Alarma Ring a fost conceputa de catre designerul Meng Fandi - se opreste cu indepartand inelul si punandu-l inapoi in locul sau. Ai orbecai si dai peste lucruri, atunci cand alarma ta se stinge? Aceasta practica, fie va fi una buna, fie este un exercitiu de frustrare.
 
 Ceas de alarma