Cele mai interesante teorii ale conspiratiei din istorie

Cele mai interesante teorii ale conspiratiei din istorie


    Oamenii din toate timpurile, din toate categoriile sociale adora conspiratiile si chiar daca nu exista, o farama de indoiala tot timpul apare. Conspiratiile ce le vom prezenta in continuare pot fi sau nu adevarate si poate ca nu vom afla raspunsul niciodata, insa merita sa stiti si cealalta parte a posibilului adevar despre fapte ce au trasat cursul istoriei.

Cele mai interesante teorii ale conspiratiei din istorie
 

Urme pe cer lasate de avioane


    Teoreticienii conspiratiei teroriste cred ca unele urme lasate de avioane, pe cer, ce constau in cristale de gheata sau vaporii de apa condensata lasati de aeronave, rezulta de fapt, din substante chimice sau agenti biologici ce sunt pulverizate in mod deliberat, la mare altitudine, pentru scopuri ce nu trebuie divulgate. Speculatiile in ceea ce priveste substantele chimice stropite fac parte dintr-un plan mai larg care implica asa numita Noua Ordine Mondiala si este regizat de catre forte din cadrul guvernului. Existenta acestor urme pe cer a fost refuzata in mod repetat de catre agentiile federale si oamenii de stiinta.
 
Urme pe cer lasate de avioane

Incalzirea globala


    Se crede ca incalzirea globala reprezinta schimbari climatice provocate de om, insa sunt suspiciuni cum ca incalzirea globala este o conspiratie conceputa pentru a indrepta populatia lumii catre taxe de impozitare mai mari, un stil de viata controlat si un guvern mai autoritar. Acesti sceptici citeaza o scadere a temperaturii globale, inca de anul trecut si o stabilizare in ceea ce priveste cresterea temperaturii din 1998, ca mijloace de proba.

Incalzirea globala

Virusul SIDA


    Virusul SIDA a fost creat intr-un laborator, bazat pe teoriile Dr. William Campbell Douglass. Multi cred ca HIV a fost proiectat genetic in 1974 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Dr. Douglass a crezut ca a fost o incercare cu sange rece pentru a crea un virus ucigas care a fost apoi folosit intr-un experiment de succes in Africa. Altii au sustinut ca a fost creat de catre CIA sau KGB ca mijloc de reducere a populatiei mondiale.

Virusul SIDA a fost creat intr-un laborator

Masinarie de modificare a vremii


    La mai mult de 322 km est de Anchorage, Alaska, se afla Programul de Cercetare al Aureolelor cu frecventa activa al Pentagonului, oficial un experiment enorm pentru a incalzi ionosfera cu unde radio. Dar teoreticienii conspiratiei cred ca proiectul este o arma de a prabusi aeronave si rachete prin ridicarea de sectiuni ale atmosferei, cauzand cutremure sau chiar o masinarie de modificare a vremii.
 
 Masinarie de modificare a vremii