Concepe-ti propriile corpuri de iluminat

Concepe-ti propriile corpuri de iluminat


    Cofrajele de oua, lego, pixuri, mixere si linguri de plastic: acestea sunt doar cateva dintre elementele care au fost transformate in minunate corpuri de iluminat. De ce cumparam corpuri de iluminat sau lampi cand am putea avea un candelabru uimitor sau lampa care pune gunoiul la o buna utilizare? Aceste exemple de eco-iluminare arata cat de elegante si distractive pot fi materialele reciclate - de la lumini ce merg pe baza de energie solara la lampi de biblioteca doi in unu.

Concepe-ti propriile corpuri de iluminat  Concepe-ti propriile corpuri de iluminat
 

Lampa realizata din mixer


    Atunci cand mixerele inceteaza sa mai functioneze, iar repararea lor nu este una dintre optiuni, poti intotdeauna sa-l transformi intr-o lampa de masa foarte atragatoare.

Lampa realizata din mixer

Lampi suspendate din cesti de ceai


    Cestile de ceai fac o lumina suspendata perfecta - acestea au dimensiunile potrivite pentru a le utiliza singure, ca un accent subtil sau in grup pentru un candelabru minunat. Aceste lumini sunt realizate din cesti de ceai.

Lampi suspendate din cesti de ceai

Lampa semafor


    Greenlight Concepts a reincarnat un vechi semafor in lumini dotate cu LED-uri de inalta eficienta. Lampa eeciclata vine, firesc, in "Intimidarea Rosie", "Elasticul galben" si "Du-te verde". O reutilizare a diferitelor obiecte simpla, rationala, geniala.

Lampa semafor