Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala?

Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala?


    O piscina naturala (sau "iaz natural de inot" - termenii inseamna acelasi lucru) consta in doua zone - o zona de inot adanca si centrala, precum si o zona mai putin adanca, inconjuratoare, prevazuta cu plante special alese pentru a purifica apa.

  Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala?
 
    Puteti sa va convertiti piscinele conventionale in piscine naturale, pastrand zona de inot originala (sau modificarea acesteia, daca doriti), in timp ce se adauga o zona de plante in jurul piscinei, pentru a permite purificarea naturala a apei. De asemenea, puteti pastra structura actuala a piscinei si apoi sa creati cele doua zone in interiorul acesteia.

    Piscine naturale au beneficiile piscinei conventionale, cu multe alte avantaje, de exemplu, reducerea costurilor de intretinere, fara riscuri pentru sanatate, atractiva pe tot parcursul anului, ofera conditii de siguranta si este foarte educativa pentru copii, si sunt proiectate in mod unic pentru a se potrivi cu design-ul gradinii si cu gusturile dumneavoastra - doua piscine naturale nu sunt niciodata la fel.

 Piscine naturale au beneficiile piscinei conventionale

Restaurarea iazului sau a lacului tau


    Iazul sau lacul natural al dumneavoastra se poate converti intr-o piscina naturala. Acesta este un mod ideal de a va mentine curata apa si de a atrage viata salbatica, in timp ce, piscina se mentine curata si puteti inota in ea.

    Exista doua abordari - una este sa curatati intregul iaz si sa-l liniati, similar din multe puncte de vedere cu construirea unui iaz de inot de la zero.

Restaurarea iazului sau a lacului tau

    Cea de-a doua abordare se refera la cazul in care iazul sau lacul este cu mult mai mare, iar curatarea si linierea lui sunt imposibile si/sau prea costisitoare. In aceste situatii se poate lucra cu structura actuala si cu apa, pentru a reduce substantele nutritive si a produce o calitate excelenta a apei.
 
 Piscine naturale