Design unic de pat

Design unic de pat


    Avand in vedere ca petrecem o treime din viata in pat, designul acestora nu s-a schimbat mult de-a lungul istoriei - pana acum. In continuare vom vedea cateva modele de paturi care va vor surprinde prin ideile ciudate la care s-au gandit cei ce le-au creat, ce se elibereaza de regulile conventionalului.
 
 Design unic de pat
 
 Acest pat sub forma de ou vine echipat cu un ceas desteptator, cu o saltea din vascoza elastica si o unitate de control care este un telefon iPhone special modificat pentru acest pat. Cu o acustica in surdina si un estetic ce te imbie catre calmitate, acest pat iti va da un somn odihnitor.
 
Patul sub forma de ou

    Unele paturi au cate ceva de ascuns. Acest pat sub forma de capcana pentru soareci, conceput pentru o expozitie si nu pentru vanzare, se muleaza cel mai bine acestui concept. Cel de-al doilea pat este doar un colt de carpeta asa cum il puteti vedea in imaginea alturata, ideal pentru a putea organiza petreceri, avand in vedere ca ocupa atat de putin spatiu.

Patul sub forma de capcana de soarece
 
    Oricat de frumos ar arata design-ul minimalist, urmatoarele exemple pot parea mult prea minimaliste. Desi liniile sale sunt unele clasice, acest pat este o capodopera in ceea ce priveste design-ul taiat, insa cat de comfortabil poate fi? Patul din dreapta are o idee si mai traznita, fie ca te intinzi in pozitia corecta, adica cea indicata de forma patului, fie cazi din el, varianta de mijloc neexistand.
 
 Paturi unicat
Mergand mai departe cu constrangerile, urmatorul pat este cel mai sigur din lume, deoarece ar trebui sa te chinui destul de mult ca sa te rostogolesti de pe el.

Cel mai sigur pat din lume

    Totusi, nu numai design-ul patului se schimba, ci si functionalitatea sa. Somnul are o putere pozitiva asupra noastra, influientandu-ne puterea de concentrare si nivelele de energie din timpul zilei, afacerile din viitor vor trebui sa gaseasca un mobilier potrivit pentru programe de somn in interiorul corporatiei. Acestea sunt doua paturi combina somnul odihnitor ce ti-l ofera cu tehnologia moderna.
 Pat la birou