Rulota - Ia-ti casa la drum

Rulota - Ia-ti casa la drum


    Preturile locuintelor explodeaza de la an la an si majoritatea dintre noi nu ne permitem luxul de a ne achizitiona casuta visurilor noastre. La fel se intampla si cu vacantele, mai ales ca in Romania preturile sunt duble fata de alte tari, iar conditiile sunt de cea mai joasa categorie. Putem lua in calcul si alte optiuni. Pentru cei mai rebeli, dornici de senzatii tari, pot achizitiona rulote dotate ultramodern cu aparatura, mobilier si obiecte sanitare de ultima generatie. De asemenea, in vacante poti sa uiti de corvoada cautarii unei cazari ieftine, la conditii bune, deoarece poti merge cu rulota la munte sau la mare.oriunde, scoti doua scaunele si-o masuta si te relaxezi pe malul raurilor, in padure, sau langa vreun lac. Ti-e foame, te pui si-ti faci o mancarica acolo la aragaz. Merge pe baza de butelii care sunt pe exterior, asa ca nu e risc sa te asfixiezi. Daca ti-e frig este buton unde dai caldura sau poti sa te cuibaresti sub plapuma. Ai si wc cu dus si suficient spatiu sa mergi cu toata familia dupa tine.
    

Vacanta pe roti


  Rulota   Pentru firile rebele si aventuroase, un spatiu de concediu ideal pentru vacanta ar putea fi rulota, autorulota si casa mobila, la preturi avantajoase. Cine nu si-ar dori sa stea in propria casa pe timpul unei calatorii indelungate? Aceste case pe roti erau socotite, cu ceva timp in urma, mofturi mondene, insa azi, firmele care comercializeaza rulote, autorulote si case de vacanta mobile, utilate asemenea unei locuinte de lux, sunt la mare cautare. Prin urmare, visul de a calatori  si in acelasi timp de a putea face popasuri relaxante in mijlocul naturii, oriunde veti dori este acum posibil.

    Confort si lux


    Autorulotele pot oferi tot confortul si mai mult decat atat, ofera lux si eleganta intr-un spatiu mic, cu scopul sunt partenerii ideali ai vacantelor dumneavoastra. Puteti achizitiona diverse modele, complet echipate cu: airbag pentru sofer, rezervoare de apa curata si uzata, frigider, aragaz cu trei ochiuri, masa, chiuveta, dulapuri, baie complet echipata, WC ecologic, sistem de incalzire, boiler pentru apa calda, instalatie electrica si transformator electric, locuri de dormit pentru trei sau sapte persoane, cu un design interior si confort identice cu ale unui hotel de lux.
    Intr-adevar preturile acestor "locuinte" este mai mare, insa unele dintre ele nu depasesc costul de achizitionare al unei garsoniere, bineinteles, asta fiind in functie de dotari si de firma care le comercializeaza.  Si totusi, autorulotele sunt potrivite pentru petrecerea vacantei pe timp de vara.

Apartamente tractate


Rulotele

    Spatioase si confortabile, de diverse dimensiuni, cu bucatarii primitoare, dormitoare comode si ambientul incalzit pentru perioade reci, rulotele ofera locuri de dormit pentru patru sau sase persoane. Sunt rulote cu un design elegant, dinamic, cu o linie sportiva, fiind considerate adevarate hoteluri de cinci stele pe roti.
    Alte modele, cu spatiu interior generos, dotari si accesorii moderne, au locuri de dormit pentru cupluri si familii, sunt stabile, usor de manevrat, cu un design modern, cu mobila din lemn de nuc, canapele cu cele mai bune saltele cu arcuri, ferestre mari, iluminare armonioasa, dining spatios si bucatarie perfect compartimentata.

Casa migratorilor

 

Rulotele
    Casele de vacanta mobile se livreaza cu un sasiu fix. Sunt complet echipate pentru patru-sapte persoane, au un dormitor matrimonial, unul pentru copii, bucatarie si baie complet echipate, canapea extensibila, sistem de incalzire si toate conexiunile pregatite pentru legare la utilitati: energie electrica, apa curenta, gaz si canalizare. Casele mobile au peretii exteriori din panouri sandvis, acoperis din placi metalice anticorozive, podea din panouri sandvis cu grosimea de 25 mm, tavan din panouri sandvis cu izolatie de 29 mm grosime si suprafete cuprinse intre 16 si 34 mp.