Semninee moderne din lemn, metal si sticla

Semninee moderne din lemn, metal si sticla


Semninee moderne din lemn, metal si sticla

    Un semineu este un dispozitiv lipit de perete, conectat la un cos de fum. Aceste exemple pe care le vom prezenta in continuare folosesc tot felul de metode de combustibil - unele ard combustibili alternativi (inclusiv apa), in timp ce altele sunt suspendate de tavan, se pot fixa in masini sau pot fi mobile, luate oriunde mergeti dumneavoastra.
 
Semineul de metal ce arde cu combustibil natural

    De la Sikken, acest semineu este format din mai multe piese modulare - semineul de metal ce arde cu combustibil natural, adica pe lemne, avand si un sertar pentru accesoriile folosite la semineu. Semineul poate fi o adaugare la tot felul de metode de creatie, cu rafturi, sertare suplimentare si spatii  pentru a stoca toate tipurile de periferice si umple astfel peretele pe care l-ati rezervat pentru semineu.

Semineul transforma lumina focului in diferite forme creative

    Anne Colombo a dus design-ul semineului pe noi culmi, jucandu-se cu materialele moderne si formele postmoderne pentru a capta, a reflecta si a transforma lumina focului in diferite forme creative si noi moduri. Aceasta este doar o mostra a design-ului semineului, foarte creativ, de altfel.

Semineu in Hummer

    Perfect pentru a-l afisa in mijlocul iernii, aceast semineu construit intr-un Hummer este ultima generatie de luxuri inutile realizate de americani.  Hummerul ce are ca tema sporturile de iarna si pe Mos Craciun este completat, de asemenea, cu un snowmobile intr-o culoare ce se potriveste cu Hummerul, cu un spatiu de depozitare pentru uneltele de schi si snowboard, dar din pacate doamna minunata din imagine nu este inclusa in optiunile acestei masini.