Solutii de depozitare a cartilor

Solutii de depozitare a cartilor

 
Solutii de depozitare a cartilor
 
    Cartile pot parea tot mai anacronice pe masura ce electronicele si internetul continua sa inlocuiasca rolurile lor traditionale, dar va exista intotdeauna un loc pentru carti, in vietile noastre - si in casele noastre. Aceste biblioteci duc ideea de stocare a cartilor pe noi culmi, pe care poate nu le credeai posibile.
 

Din scoarta in scoarta


Biblioteca sub forma Americii de Nord

    Atunci cand esti un artist celebru ca Ron Arad, ai posibilitatea sa numeste o biblioteca sub forma de continentul America, oricum vrei. Desi, se stie ca americanii sunt nationalisti si pretuiesc simbolurile acestui continent, aceasta biblioteca a reust sa atraga atentia, deoarece arata intr-adevar foarte bine.

Depozitarea cartilor in biblioteca

Biblioteca de reactie


    Aceasta combinatie de scaun si biblioteca ar fi putut fi numita reactie psihotica. Biblioteca de reactie, sau Bibliothèque Réaction in limba designer-ului sau francez, Olivier Peyricot, seamana cu o roata de hamster enorma, masurand doi metri in diametru - sau poate cu biblioteca de pe Statia Spatiala Internationala.

Combinatie de scaun si biblioteca

Biblioteca Yin si Yang


Biblioteca Yin si Yang

     Biblioteca Yin si Yang arata solida si puternica, insa nici nu-ti dai seama ca este realizata din carton - si poti face una chiar tu. Eric Guiomar si gasca de la Instructables prevad planuri complete, care vor permite oricui sa adauge putin echilibru mediului lor.
 
 Biblioteca Yin si Yang este confectionata din carton