Case prefabricate

Case prefabricate


    Uita de stereotipuri - casele prefabricate nu pot fi decat ultra-portabile si usor de asamblat, dar de asemenea, sunt frumoase si moderne, rivalizand din punct de vedere estetic cu cea mai buna arhitectura moderna. De la acoperisuri, care poate fi amplasat pe sit cu o macara pentru resedintele mici, prevazute cu "picioare de insecta", care le permite acestora sa fie asezate practic oriunde, aceste locuinte mobile, incredibil de versatile, reprezinta ce e mai bun din ce are de oferit arhitectura prefabricata.

Case prefabricate
 

Casa prefabricata sub forma de cub amplasata pe acoperis


    Acoperisurile inalte au cele mai bune privelisti, practic in orice oras, dar de cele mai multe ori, acestea sunt doar o risipa de spatiu. Aceasta casa nu numai ca profita de acest spatiu, oferind acces la acoperis, dar este atat de compacta incat poate fi transferata intreaga pe o cladire, cu o macara. Segmentata in zone de trai si de dormit prin panouri partitionate, ofera un spatiu de locuit compact pe acoperis si multe ferestre de unde poti admira privelistea.

Casa prefabricata sub forma de cub amplasata pe acoperis

Casa prefabricata sub forma de cutie, imbracata in metal


    Aceasta casa prefabricata imbracata in metal ar putea avea un exterior ultra-modern, insa nu vine cu un pret exorbitant. Inalta si subtire, aceasta casa are o mica amprenta, dar reuseste sa introduca in interiorul imbracat in lemn, mai multe camere, incluzand podul, cu platforme de pat built-in.

Casa prefabricata sub forma de cutie, imbracata in metal

Case prefabricate portabile


    Promitand un proces fara dureri de cap cu un desgin cu margini taiate, casa prefabricata Zenkaya All-In-One poate fi transportata la locatia aleasa de client, in spatele unui camion. Aproape toata instalarea are loc la fabrica, deci dupa ce a fost livrata, transporatarea ei este floare la ureche. Disponibil in studio, un dormitor si doua modele de dormitor, Zenkaya este conceputa pentru a aduce exteriorul in interior, cu ferestre din sticla de la podea la tavan care redau panorame uimitoare ale peisajului.
 
 Case prefabricate portabile