Locuinte mobile futuriste

Locuinte mobile futuriste


    Cu incalzirea globala ce ameninta orasele de pe coasta si noua era de migratie in masa, a merge pe ideea unei case mobile ar putea fi ideea stralucita din zilele noastre - si stilul de viata al zilei de maine. Cei ce doresc sa traiasca aventuros, pot alege dintr-o multitudine de modele de case pe roti. Aici vei gasi o duzina de rulote echipate complet, pentru ca tu sa te simti confortabil.

 Locuinte mobile futuriste

 

Casa Rolling Stone


    Arhitectii din Slovacia au venit cu o frumoasa idee pentru viitorul caselor mobile: eco-capsula Rolling Stone. Desi nu este legata in nici un fel de un anumit grup de muzica englezesc, o anumita revista americana de cultura pop sau un cantec interpretat de un anumit cantaret numit Bob Dylan, casa Rolling Stone sta pe propriile sale puteri, atunci cand este vorba de a fi ecologic, si, in general, draguta si confortabila.
 
Rulota stralucitoare

Concept de caravana ce captureaza cubismul chic


    Cei care nu ar fi prinsi nici morti intr-o casa cu motor clasica, ar putea gasi aceasta locuinta stilata si eleganta mult mai atragatoare. Din germana pentru "multi-celular" (Mehrzeller), acest concept de rulota maximizeaza spatiul interior in timp ce afiseaza un exterior organic, sub forma de poligon, care seamana cu cristalele minerale naturale. Rulota Mehrzeller vine din tinutul guvernatorului Californiei, Arnold Schwarzenegge, Graz, Austria.
 
 Concept de caravana ce captureaza cubismul chic
 

Ford-ul pe hidrogen evoca anii '30


    Nu anii 1930, ci 2030. De fapt, conceptul de la Ford, Airstream, are doua mari avantaje: combustibilul ecologic hibrid bazat pe hidrogen, in timp ce stilul argintiu si numele sau iconic, aduc in prim plan puterea hidrogenului cand acesta era ultimul ragnet in materie de combustie, pana cand aceasta idee s-a prabusit ca Zeppelin-ul.
 
 Ford-ul pe hidrogen evoca anii '30