Cele mai mici camere de hotel din lume

Cele mai mici camere de hotel din lume


     Crezi ca ultima camera de hotel in care ai stat a fost mica? Incredibil dar adevarat, exista o larga gama de adversari la candidatura celei mai mici camere de hotel de pe planeta. Unii sustin acest lucru din cauza numarului de camere, altii in functie de marime. Totusi, chiar tu poti judeca acest fapt dupa ce ai tras cu ochiul la ceea ce ti-am pregatit in acest articol - o colectie incredibila de cele mai mici hoteluri din lume.

Cele mai mici camere de hotel din lume
 
 
 

Camera de hotel in parc sub forma de tuburi

 

Planuri camera de hotel sub forma de tub

    La cativa metri de fluviul Dunarea din Germania, aceste spatii de hotel ingramadite sub forma de tevi arata la fel de comfortabil pe cat de mici par. Simplitatea este cuvantul cheie al acestui design elegant, tuburi rotunde, goale la exterior si camere finisate minimal in interior. Mai mult decat atat,  musafirii au ocazia sa stea intr-un parc si sa plateasca cat vor ei.
 
Camera de hotel in parc sub forma de tuburi
 

Camere tip capsula


    In ciuda marimii lor incredibil de mici, capsulele hotelului pot costa si 40 de dolari pe noapte, oferind diferite facilitati in care este inclus accesul la internet wireless si televizor. In exteriorul capsulelor se pot gasi automate, restaurante, piscine si alte spatii comerciale. Intr-o nota mai umoristica, strainii sunt uneori descurajati in a se caza aici, in timp ce oamenii de afaceri prea beti sa se intoaca acasa sunt bineveniti.

Camere tip capsula

Camere de hotel modulare


    Proiectul high-tech Phillips, numit "O stea s-a nascut", poate deveni noul trend al viitorului, bazandu-se atat pe ideea de economisire, cat si pe inovatiile tehnologice. Hotelul Citizenm din Amsterdam este o versiune in stadiul de test in care sunt incluse camere gata facute care sunt prelucrate prin aschierea unei piese brute de metal pentru a o aduce la o dimensiune apropiata de cea definitiva, dupa care atunci cand un client doreste sa se cazeze camera va fi in conformitate cu preferintele sale. Teoretic, acest lucru va furniza o personalizare a hotelului special pentru client, in timp ce costurile se reduc.

Camere de hotel modulare