Locuinta din copac

Locuinta din copac


    Uimitoarele case construite in copaci nu mai sunt un amuzament pentru copiii, de fapt unele sunt atat de bine realizate, pana la cel mai mic detaliu, incat pot concura cu locuintele normale. Inovatia si artisticul investite in aceste case in copaci le ridica de la statutul de escapade la minuni arhitecturale. Acestea se gasesc in intreaga lume, de la nord de New York pana in padurile tropicale din Costa Rica, iar locuind in ele, acestea iti vor da sentimentul de libertate.

    Locuinta din copac

Cooperativa din Germania Baumraum ofera case in copaci personalizate, realizate in principal din lemn si funii, cu linii fine si moderne, ce contrazic presupunerile traditionale despre cum ar trebui sa arate aceste case. Acestea au fost vandute clientilor din Austria, respectiv New York, si au fost construite pentru a se incadra in dorintele clientului, fara a deranja mediul inconjurator pe cat posibil.

 Case ecologice construite in copaci      Priveliste casa construita in copac

Case in copaci personalizate         

    Casa interactiva Steampunk este una care se poate muta si a fost creata de catre peste 60 de artisti din San Francisco, creata din materiale reciclabile. Casa a calatorit la festivalurile muzicale Stagecoach si Coachella din California, respectiv Colorado. Casa cantareste opt tone si a fost creata  pentru a explora relatiile dintre lumea noastra naturala care este intr-o rapida schimbare si pornirea persistenta a omului de a se conecta cu natura.

Casa interactiva Steampunk

    Casa din copac Biosfera este situata intr-un bananier indian in Valea Manoa din Oahu. Aceasta casa realizata pe sapte nivele are acoperisuri transparente, electricitate, o toaleta, un pod ce atarna si privelisti uimitoare asupra vaii si a marii de dupa Waikiki. O cupola sub forma de stea de 2 metri se leagana deasupra unei piscine cu aburi de la baza copacului. 

 Casa din copac Biosfera