Canapele din viitor

Canapele din viitor


    Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Canapele din viitor
 

Scaunul Sonic arata bine, suna bine!


    Scaunul Sonic este inspirat din Odiseea Spatiala, la care se adauga o coloana sonora adecvata lumii post-2001. Scaunul Sonic vine in 35 culori diferite si le permite utilizatorilor sa se conecteze la un iPod sau un computer astfel incat acestia sa se bucure de muzica lor preferata printr-o setare automata.

Scaunul Sonic arata bine, suna bine!

Canapeaua lui Shrek


    Numita dupa Morpheus, zeul grecesc al somnului din antichitate, canapeaua Morfeo a fost proiectata de catre Giovannoni si Rodrigo Torres pentru detailistul avangardist Domodinamica. Morfeo adauga fantezie oricarei camere, datorita lampilor sale, in stil Shrek ce se pot indoi, iar atunci cand este  timpul sa dormi se transforma intr-un pat confortabil.

Canapea cu lumini incluse

Canapeaua Accelerator


    Phillip Grass este un designer danez - care nu are nimic de-a face nici cu produsele de patiserie si nici cu muzica. Are, totusi o multime de a face cu o piesa de mobilier uimitoare, foarte rapida care e aceasta canapea Accelerator.
 
 Canapeaua Accelerator