Ding dong - Cine-i la usa?

Ding dong - Cine-i la usa?

 Ding dong - Cine-i la usa?

    In graba de a renova casa visurilor noastre cu design-uri moderne creative,  vom uita, cu siguranta, cum  iesim si cum intram in locuinta noastra. Daca te gandesti ca usile moderne reprezinta o chestiune de gandire conventionala, deschisa si inchisa, aceste exemple ar trebui sa-ti contureze o idee despre usile inteligente.


Usa cu labirint 

 
Usa si maner luminate

    Visezi la o provocare? Daca nu ti-e teama de a-i tine pe vizitatorii in asteptare, usa Defendius - atrage toate privirile, dar nu asa practica - este un element-cheie al usii visurilor tale. Realizata din aliaj de titan, aceasta usa este ideala pentru le arata vanzatorilor ambulanti cat de neplacute sunt vizitele lor (si cu putin noroc, pana cand reusesti sa deschizi usa, acestea vor pleca).

Usa si maner luminate

 

 Usa si maner luminate

    Ajungi seara acasa si incerci sa gasesti pe intuneric intrerupatorul, doar ca sa gasesti usa. Solutia este evidenta: luminarea usii. Aceste manere de usa reprezinta o armonie intre stil si practica: designer-ul a adaugat o atingere de lumina la procedura, in timp ce cea de-a doua usa opteaza pentru o abordare asupra manerului usii (si nu, nu va arde la mana).

Usa fara maner

 

Usa fara maner

    Cand termenele de munca sunt apasantoare, iar semnul "Nu deranjati!" nu este respectta, puteti asigura lumea - scotand manerul usii si inlocuindu-l cu cel din imagine. Acesta iese in exterior atunci cand tragi de el din interiorul locuintei si dipare in interior atunci cand vrei.

Usa transparenta

 

Usa transparenta

    Nu in ultimul rand, o usa prin care puteti vedea daca stati in picioare in locul potrivit. Daca sunteti la mai mult de 50 de centimetri de interiorul usii, va aparea o ceata laptoasa din marginile de sticla, reducand campul vizual spre banda transparenta centrala. Daca te muti mai la stanga sau la dreapta, aceea fasie se va muta in partea opusa tie.